HŽRK Grude Autoherc-RK Hadžići     28:34  (15:16)

U okviru 5.kola 1.lige FBiH u Grudama je prvopasirana ekipa 1.lige ekipa Hadžića pobijedila domaću ekipu sa 6 golova razlike.Iako se iz krajnjeg rezultata može zaključiti da je to bila laka pobjeda favoriziranih gošći,na parketu nije bilo tako.

Ova utakmica je bila posebna po mnogo čemu,počev od toga što je ekipa HŽRK Grude Autoherc cijelu utakmicu odigrala sa Janom Leko na vratima, koja je inače igračica ,ali je zbog zdravstvanih problema vratarki preuzela ulogu vratara i jako dobro odradila svoj posao,

Osim toga ovu utakmicu odigralo je 7 igračica ekipe iz Gruda koje su ukupno stare 102 godine,dok je starost 7 igračica  protivničke ekipe  bila 200 godina.

Sama utakmica je u prvom poluvremenu protekla u izjednačenoj borbi sa izmjenama u vodstvu jedne i druge ekipe.

U drugom poluvremenu do izražaja je došlo ogromno iskustvo gostujućih igračica ,koje su rutinski stvorile razliku koja je na kraju bila nedostižna za grudske djevojčice.

Oko 100-njak gledatelja ,neumorno je bodrilo domaću ekipu u ovoj po mnogo čemu neravnopravnoj borbi ,u kojoj su ove curice ostavila srce na parketu i za to bile nagrađene tijekom cijele utakmice,ovacijama gledatelja.

Ono što je posebno inponiralo kod gruđanki jeste velika borbenost,a poglavito sloga i zajedništvo što je konačno u zadnjih par utakmica ,postalo jedno od najjačih oružja ove ekipe.

Velike čestitke svim djevojkama za ovu utakmicu i puno sreće i uspjeha u narednim utakmicama!

Gradska sportska dvorana Bili Brig

Gledatelja 100

Suci:Primorac-Ž.Hrstić

Delegat:Spužević

 

HŽRK Grude Autoherc

Andrea Brzica,Željana Topić(7),Matea Vukoja(3),Chiara Radić(1),Josipa Braćić(5),Jana Leko,Iva Leko,Ana Marija Šimić(12),Klara Mikulić,Valentina Trlin,Josipa Mikulić

RK Hadžići

Elvira Čano,Jasmina Muharemović(1),Almira Mehmedić(5),Dijana Konaković(1),Amina Kečo,Samra Hujić(2),Ajla Džankić(2),Arijana Muharmeović(19),Lamija Fazlija,Jasmina Halilović(4),Ela Botić,Emina Smajilović

Comments

0