U drugom kolu turnira “Dani mimoze” u Herceg Novom,ekipa HŽRK Grude Autoherc pobijedila je domaćina turnira ekipu ŽRK Maestral iz Herceg Novog rezultaom 34:18.

Utakmica je od prve do zadnje minute bila u znaku grudskih rukometašica koje su ovom pobjedom osigurale borbu za za pobjednika ovog turnira.

Utakmica sa domaćinom je bila prigoda da trenirica Zlata Zubac u igru uvede sve igračice koje su u Herceg Novom,a one su to na najbolji način i iskoristile.

Protivnik u finalu je ekipa ŽRK Vojvodina iz Novog Sada,koja trenutno zauzima 2. mjesto u 1. ligi Srbije.Svakako najkvalitetniji protivnik sa kojim je do sada mladi klub iz Gruda igrao.

Ekipa Vojvodine je u 2. kolu pobijedila ekipu hrvatskog drugoligaša Kaštela sa 14 golova razlike,a ekipa Kaštela je nakon toga pobijedila ekipu Lokomotive iz Mostara sa 15 golova razlike.

Finalni susret se igra u nedjelju u 12.00 sati .

Pošto je naša ekipa na ovaj turnir pošla sa ciljem stjecanja jednog važnog međunarodnog iskustva,sami plasman u finale turnira je veliki uspjeh.

Zbog toga u finalnoj utakmici cure će igrati rasterećeno i sigurno kao i iuvijek ostaviti srce na parketu i potpuno ispuniti svoj zaštitni slogan DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0