EHF Cup ,sezona 2020/2021 , 3.kolo

HRK Grude- ORK Rudar Podgorica (MNE)

Podgorica , Dvorana sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore

1.utakmica , 13.11.2020.g. u 16.00 sati

2.utakmica, 14.11.2020.g. u 15.00 sati

Suci: Ilir Bytyqi  i Syart Kasapi (KOS)

Nadzornik: Emir Bešlija (MNE)

Hrvatski rukometni klub Grude je jedini predstavnik Bosne i Hercegovine u ovogodišnjim europskim natjecanjima u ženskoj konkurenciji. Ovo će biti peti nastup grudskog kluba u EHF natjecanjima. Prošle godine su Gruđanke nastupale u WRHL-Ženskoj regionalnoj rukometnoj ligi, tako da su šest zadnjih godina svake godine bile na međunarodnoj sceni.

Ove godine u EHF cupu sudjeluje 41 klub iz 21 države. Nama je nakon Islanda, pa dvije godine  Rumunjske i pretprošle godine  Njemačke na red ove godine došla  Crna Gora.

Svoje prve ovogodišnje europske utakmice, naše cure će odigrati 13. i 14.studenog u Podgorici protiv ekipe ORK Rudar. Obje utakmice ćemo odigrati u gostima, što je ove godine zbog pandemije COVID-19 slučaj sa većinom utakmica u EHF cupu. Imali smo puno sreće pri izvlačenju parova ,što se tiče udaljenosti , a samim tim i troškova, ali i  izbjegavanja dugih i napornih putovanja. Posebno smo sretni što ćemo biti gosti naših rukometnih prijatelja iz Podgorice s kojima imamo izuzetno dobru suradnju i  s kojima smo prošle godine igrali i u WRHL-u.

Nadamo se da ćemo na ove utakmice konačno otputovati u punom sastavu i da se corona neće umiješati u ovaj naš europski nastup.

Testiranje cijele ekipe je u srijedu 11.11.2020.g ,a putovanje u Podgoricu je dan kasnije, 12.11.2020.g

Sretno nam bilo!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0