3.kolo 1. lige RS Herceg Bosne HŽRK Grude Autoherc-HRK Katarina 28:24(16:10)

Dvorana Bili Brig Grude

Suci :Jukić-Rašić

Delegat: Ferdo Međugorac

HŽRK Grude Autoherc:

Anđela Milas,Martina Leko,Ana Kondža 10(2),Ana Nikić 5(1),Tina Bandić 6(4),Lucija Žulj,Katja Žulj 2(1),Lara Šimić 1,Karla Prlić 1,Marija Ćorluka,Andrea Dumančić,Marija Pavković,Matea Bandić,Klara Mikulić,Iva Artuković,Klara Mikulić 3

Trener:Vladimir Gašparac

Sedmerci:11(9)

Isključenja: 4 min

HRK Katarina Mostar

Lidija Batinić,Martina Šljivić,Elena Cipetić,Nikolina Petrović,Josipa Arapović 8,Andrea Soldo,Ilijana Ćurić,Antonija Rotim 1,Matea Pandžić 1,Lana Jarak 8(1),Martina Domić 2,Katarina Radić 4(1),Romana Anić,Ana Marija Slišković

Trener:Ivan Lovrić

Sedmerci:3(2)

Isključenja: 8 min

U 3.kolu 1.lige Herceg Bosne grudske rukometašice su ostvarile treću pobjedu.Iako je ovo natjecanje seniorsko,naš klub u njemu nastupa sa igračicama rođenim 1999. godine i mlađim,tako da te igračice kroz ovo natjecanje stječu neophodno iskustvo i pripremaju se za nastupe za prvu ekipu.

Utakmicu sa Katarinom koja je do sada bila neporažena, naše cure su otvorile dobro i već u 10.minuti rezultat je bio 5:2.Do kraja poluvremena ova prednost se još povećavala pa se na odmor otišlo rezultatom 16:10.

U drugom poluvremenu nastavljena je bolja igra grudskih rukometašica koje su dolazile i do prednosti od 11 golova, ali je završnica utakmice pripala ekipi Katarine koja je uspjela protiv potpuno izmijenjenog sastava Gruđanki u zadnjih 10-ak minuta razliku smanjiti na za njih pristojnih 4 gola .

Čestitke ovim malim djevojčicama koje u ovom natjecanju pokazuju da grudska škola rukometa: “Rukomet-od prvog koraka do prvaka“ radi odlično i da će velike cure koje prave sjajne rezultate u seniorskoj konkurenciji imati dostojne nasljednice.

Sljedeći vikend ova naša ekipa igra utakmicu 4.kola 1.lige RS Herceg Bosne u Mostaru protiv ekipe HŽRK Zrinjski.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0