Poslije 10-ak dana rada u Grudama ,ekipa HŽRK Grude Autoherc danas odlazi na 5 dnevne pripreme u Igalo u Crnoj Gori.Cure vežu lijepe uspomene za ovo crnogorsko mjesto,jer su u veljači ove godine upravo u Igalu osvojile veoma jak međunarodni turnir Dani mimoze.Inače je ovo već treći put da naše djevojke svoje pripreme odrađuju u ovom prelijepom gradiću,gdje su uvijek bile lijepo dočekane i gdje je boravak i rad bio uvijek ugodan.Tijekom ovog perioda ekipa će trenirati ,ali i igrati prijateljske utakmice.
Tako je planirano da se danas(u 13.00 sati),na polasku za Crnu Goru,odigra utakmica sa Lokomotivom u Mostaru.U Igalu su planirane utakmice protiv crnogorskih prvoligaša Maestrala iz Herceg Novog i Sutjeske iz Nikšića.
Povratak kući je planiran za srijedu 04.09.2013.
Ni nakon povratka kući neće biti odmora.Naime već u subotu 07.09.2013. u 16.00 sati cure igraju u Sinju protiv tamošnjeg hrvatskog drugoligaša.
U međuvremenu je moguće da će se u Grudama u četvrtak odigrati utakmica protiv jednog srpskog prvoligaša ,ali još uvijek nije potvrđen dolazak te ekipe.
U svakom slučaju osiguran je i dogovoren dovoljan broj pripremnih utakmica da bi se ekipa što bolje uigrala i pripremila za svoju prvu premijerligašku sezonu koja počinje 28.09.2013.
Dakle,radi se punom parom,cure su sve zdrave i pune snage i željno očekuju svoj prvi nastup u Premijer ligi BiH.

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0