HRK Kosača -HŽRK Grude Autoherc  15:28  (7:11)

Dvorana Bijeli Brijeg Mostar

Gledatelja 100

Suci:Oručević-Oručević

Delegat:Turudić

HRK Kosača

Marta Gudelj,Anita Azinović(3),Nikolina Čutura(5),Marija Vučić,Lucija Gagro,Ivana Drežnjak(2),Andrea Papac,Jelena Vrančić,Marija Gudelj,Ivana Petrović,Maja Raič,Tina Biokšić,Kristina Landeka,Dea Vuković(5),Nikolina Knezović,Anđela Knezović

HŽRK Grude Autoherc

Ana Pranjić,Andrea Brzica,Antonija Kutleša(8),Ana Knezović,Chiara Radić(2),Josipa Grubišić,Josipa Bračić(5),Jana Leko(4),Ana Marija Šimić(9),Klara Mikulić,Tina Bandić,Nikolina Marić,Jospia Mikulić

Bila je ovo utakmica dvije mlade ekipe ,pa se igralo dosta brzo i dinamično.Utakmica je počela vodstvom Kosače od 1:0 i 2:1 i to su ujedno bila i dva jedina vodstva domaćih igračica.

Gruđanke su od 9. minute počele igrati svoju igru i u slijedećih 7 minuta napravile 6:0 te došle do vodstva od 7:2.Do kraja poluvremena Kosača je uspjela smanjiti to vodstvo na 4 zgoditka razlike ,pa se na poluvrijeme otišlo rezultatom 7:11.

U drugom poluvremenu grudske cure su ubacile u brzinu više ,što je za ipak,puno slabiju ekipu Kosače bilo nedostižno ,te se razlika golova povećavala iz minuta u minut,do konačnih i realnih 13 golova.

Na kraju utakmice ,gošće su svojim poznatim upijačem pozdravile svojih 30-ak navijača iz Gruda i Mostara,koji su ih došli bodriti.

U slijedećem kolu u Grude dolazi ekipa “5 plus Vitez” ,koja je u prva tri kola osvojila 6 bodova ,pa se može očekivati još jedna dobra utakmica .

Igračice i trenerica svakako zaslužuju čestitke za još jednu pobjedu,uz poznati zaštitni slogan ove ekipe:DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0