ŽRK Krivaja Zavidovići- HRK Grude

6.kolo BH Telecom Premijer lige za rukometašice

Subota, 12.11.2022.g. u 19.00 sati , gradska sportska dvorana Zavidovići

Suci: Ognjen Hercegovac i Dejan Miahajlović

Nadzornik: Siniša Simić

Nakon reprezentativne stanke , ovog vikenda se nastavlja BH Telecom Premijer liga za rukometašice i to utakmicama 6.kola. Ovo kolo nam donosi derbi utakmicu u kojoj ŽRK Krivaja iz Zavidovića dočekuje ekipu HRK Grude.

Krivaja je u dosadašnjem dijelu sezone pretrpjela samo jedan poraz i nalazi se na 3.mjestu prvenstvene ljestvice. Odlične igre na otvaranju sezone ,samo su potvrdile da i ove godine Krivaja ima ekipu koja pripada samom vrhu BiH ženskog rukometa. Poznato je da su Krivajašice u vijek na svom parketu bile izuzetno dobre i da u Zavidovićima nijedna ekipa ne može očekivati laganu utakmicu. Sigurno će domaćin subotnje utakmice dati sve od sebe da zadrži maksimalni učinak u svojoj dvorani i tako ostane u samom vrhu ljestvice BH Telecom Premijer lige.

Ekipa HRK Grude u Zavidoviće dolazi sa vodećeg mjesta na ljestvici i sa punim učinkom u dosadašnjem dijelu prvenstva u kojem je u 5 odigranih utakmica ostvareno isto toliko pobjeda. Ekipa se oporavila i odmorila od napornog europskog putovanja i nastupa u Portugalu i drugi dio jesenskog dijela ulazi puna samopouzdanja i želje da nastavi sa pobjedničkim nizom.  Svjesne su cure aktualnih prvakinja BiH , da je gostovanje u Zavidovićima veoma zahtjevno i teško, ali i spremne da da odigraju kvalitetnu i dobru utakmicu i da pokušaju doći do nove pobjede.

Sigurno je da će ova utakmica biti veoma kvalitetna i da će obilovati dobrim potezima , ali i velikom borbenošću s obje strane te daće gledatelji moći uživati u dobrom rukometu.

Sretno našim curama u još jednom derbiju ove jeseni.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0