Aktualne prvakinje BiH i trenutno vodeća ekipa Premijer lige za rukometašice, ekipa HŽRK Grude Autoherc privela je kraju pripreme za proljetni dio sezone.

Ekipa je nakon trotjednog blagdanskog odmora sa pripremama krenula 13.01.2016. Najviše se radilo u grudskim sportskim dvoranama i fitnes centrima i to prvih nekoliko tjedana na tjelesnoj spremi, a u zadnjih15-ak dana više sa loptom.

U ovom 40-ak dana dugom periodu Gruđanke su odigrale i 5 pripremnih utakmica i to prvo dvije gostujuće sa HŽRK Zrinjskim u Mostaru i sa ŽRK Sinjom u Sinju, zatim dvije u Grudama  sa Dugim Selom 55 i RK Levalea iz Nikšića i na kraju u Vitezu protiv tamošnjeg federalnog ligaša.U svim ovim pripremnim utakmicama su zabilježene pobjede.

Ekipa koja je na raspolaganju za proljetni dio sezone je nešto izmijenjena. Tako u ekipi proljetos neće biti Ana Marije Šimić i Jane Leko(prestale trenirati),a jedan dio proljetne sezone sigurno će zbog ozljeda izostati i Chiara Radić i Josipa Mikulić.

Prvoj ekipi su zato priključene Ana Kondža,Matea Bandić i Ana Nikić(sve 2000.god.)koje su se odlično spremile i koje će se ovog proljeća sigurno skupljati svoje premijerligaško iskustvo.

Kompletne pripreme su protekle u odličnoj atmosferi. Cure su imale na raspolaganju sve potrebne uvjete, a vodstvo kluba ih je za kraj nagradilo radno-opuštajućim vikendom na Vlašiću.

Na Vlašiću je ekipa boravila od 19.02. do 21.02. i to u super luksuznom hotelu Blanca, inače jednom od partnera rukometnih prvakinja Bosne i Hercegovine. Cure su imale na raspolaganju mnogobrojne sadržaje koje ovaj vrhunski hotel posjeduje te su  uživale u odličnoj gastronomskoj ponudi, izuzetno udobnom i ugodnom smještaju, a naravno najviše su guštale u wellnes & spa ponudi hotela. Izuzetno ljubazno i susretljivo osoblje je dodatno uljepšalo kompletan dojam i ovaj završetak priprema za grudske rukometne kraljice učinilo nezaboravnim.

Veliko HVALA hotel Blanca Vlašić !

HŽRK Grude Autoherc također zahvaljuje onima koji su omogućili odlične uvjete za uspješne pripreme, a to su: Autoherc d.o.o.Grude ,Violeta d.o.o. Grude ,Grafotisak d.o.o.Grude, Frank trgovina d.o.o. Grude,Općina Grude, Delux d.o.o Grude, Bili Brig d.o.o. Grude, AX Solin d.o.o. Grude, Srednja škola AB Šimića, Atelier Jukić Posušje, Guma M d.o.o. Mostar, Švabo benz Grude, Pal auto Grude,Al Ćane Grude, Grafix Grude,Fitnes centri  Let’s Go Grude i Bevanda Mostar, Motel Kiwi Grude, Hotel Otok Grude.

Ekipi HŽRK Grude Autoherc kao i svim ostalim ekipama u Premijer ligi BiH želimo puno dobrih igara, sportske sreće i što manje ozljeda u proljetnom dijelu sezone.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0