Danas je u Mostaru odigran turnir u okviru lige RS Herceg Bosne za mlađe kadetkinje(igračice rođene 2002. godine i mlađe).Na rasporedu su bile utakmice IX i X kola.

Grudske djevojčice su u današnjim utakmicama postigle polovičan uspjeh.Naime u prvoj utakmici kao da se nisu bile probudile pa su pretrpjele visok poraz od ekipe ŽRK Vitez rezultatom 32:17, da bi u drugoj utakmici odličnom igrom rezultatom 17:16 savladale favoriziranu ekipu RK Delminiuma iz Tomislavgrada koja je prije toga nanijela prvi poraz ekipi Zrinjskog. Znači dva potpuno različita izdanja naših djevojčica u kojima su pokazale da mogu izgubiti od svakoga ,ali i pobijediti svakoga.

Inače današnja utakmica protiv ekipe RK Delminium Tomislavgrad bil je ujedno i posljednja utakmica trenera Vladimira Gašparca na klupi mladih Gruđanki.

HŽRK Grude zahvaljuje gospodinu Gašparcu na suradnji i predanom radu klubu te mu želi puno sreće u nastavku trenerske karijere u Hrvatskoj.

Naše mlađe kadetkinje pod vodstvom trenerica Ane Križanac, Gabrijele Gudelj i Andree Prusina očekuje turnir u okviru kojeg će se odgirati utakmice XI i XII kola 09/10.04.2017. u Vitezu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0