HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Delminium Tomislavgrad  26:17(13:9)

5.kolo 1. lige Rukometnog saveza Herceg Bosne

Dvorana Srednje škole Grude

Suci :Jukić-Rašić

Delegat: Ferdo Međugorac

HŽRK Grude Autoherc:

Anđela Milas,Lucija Andrijanić,Ana Kondža 6,Ana Nikić 5,Lucija Žulj,Katja Žulj 3,Lara Šimić,Matea Bandić,Klara Mikulić 11,Klara Mikulić,Bušić Tea,Antea Brečić,Marija Andrijanić 1

Trener:Vladimir Gašparac

Sedmerci:5(5)

Isključenja: 6 min

ŽRK Delminium Tomislavgrad

Ilda Korić,Božena Madunić,Maja Višić,Ivana Beljan 9,Dominika Kutleša 4,Ružic Beljan 1,Magdalena Andrić,Ivana Jurič,Mila Zelenika 1,Valentina Kolgjeraj,Ivana Dukić,Nikolina Beljan,Marija Krstanović,Marija Jurič 2,Zrinka Jurič

Trener:Pavo Dragun

Sedmerci:9(5)

Isključenja: 8 min

U 5.kolu 1.lige Herceg Bosne grudske rukometašice su ostvarile petu pobjedu. Iako je ovo natjecanje seniorsko, naš klub u njemu nastupa sa igračicama rođenim 1999. godine i mlađim, tako da te igračice kroz ovo natjecanje stječu neophodno iskustvo i pripremaju se za nastupe za prvu ekipu.

Utakmica sa  Delminumom je u prvih 15-ak minuta protekla u izjednačenoj igri i rezultatu. Nakon rezultata 4:4 u 15.minuti, mlade grudske rukometašice su prešle u vodstvo koje nisu ispuštale pa su do kraja poluvremena uspjela doći do +4(13:9).

I drugo poluvrijeme je počelo na sličan način, tj igralo se gol za gol sve do 38. minute i rezultata 16:12 .Tada Gruđanke prave 4:0 i odlaze na nedostižnu prednost. Do kraja utakmice je zadržana postignuta razlika i utakmica je završena rezultatom 26:17.

Čestitke ovim malim djevojčicama koje u ovom natjecanju pokazuju da grudska škola rukometa: “Rukomet-od prvog koraka do prvaka“ radi odlično i da će velike cure koje prave sjajne rezultate u seniorskoj konkurenciji imati dostojne nasljednice.

U zadnjem kolu 1.lige RS Herceg Bosne grudska ekipa gostuje u Mostaru kod Katarine.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0