ŽRK Bihać -HŽRK Grude Autoherc  21:20  (I3:10)

Teška utakmica odigrana u neobičnim uvjetima,završila je minimalnom pobjedom domaće ekipe.

Domaće igračice bile su u vodstvu tijekom cijele utakmice ,ali su u nekoliko navrata naše igračice bile na pragu preokreta.Nažalost nedostajalo je malo više iskustva,pa u nekim trenucima i sreća da bi se to i dogodilo.

U svakom slučaju s obzirom na izostanak nekoliko igračica zbog ozljeda ,možemo reći da su mlade grudske rukometašice,odigrale hrabro jednu tešku utakmicu i svakako stekle još jedno novo prrvoligaško iskustvo.

Utakmica je bila neobična po tome što je u samom startu kasnila 45 minuta ,zbog zauzetosti dvorane,te zbg toga što je 5 sekundi prije kraja utakmice u dvorani nestalo struje,pa je uslijedio prekid od 30 minuta,nakon čega je odigrano tih 5 sekundi.

U ovoj utakmici domaća igračica Aldina Halilović doživjela je u jednom sudaru težu ozlijedu(lom nosa),pa joj želimo brz i uspješan oporavak i povratak na parket.

Sportska dvorana Luke

Gledatelja 50

Suci:Dženad Mujadžić i Haris Osmanagić

Delegat:Ekrem Berberović

ŽRK Bihać

Alma Dizdar,Emina Halilagić,Emina Alijagić(2),Azra Bašanović(8)Naida Hadžić(2),Aldina Halilović,Elvedina Delismailović(1),Emina Dizdar,Zerina Hodžić,Medina Dizdarević,Lejla Ibradžić(7),Nejla Hadžić(1),Aida Selmanović,Ajla Kozlica,Amna Alagić,Aida Rekanović.

 

HŽRK Grude Autoherc

Jana Leko,Ana Knezović,Željana Topić(5),Chiara Radić(1),Anita Zorić,Josipa Grubišić,Josipa Braćić(5),Ana  Marija Šimić(8),Andrea Brzica,Klara Mikulić,Valentina Trlin(1)

 

Comments

0