Od početka ove sezone, 2017/2018, naša Škola rukometa „Rukomet-od prvog koraka do prvaka“ je pokrenula mini rukomet kao oblik aktivnosti za najmlađe rukometašice i rukometaše.

U mini rukometne aktivnosti naše škole rukometa je trenutno uključeno 40-ak djevojčica i dječaka uzrasta od 7-11 godina.

Naše ekipe u mini rukometu već su sudjelovale na nekoliko turnira u BiH i Hrvatskoj, a i sami smo već bili organizatori turnira „Sveta Kata-Grude 2018“ .

HŽRK Grude i Udruge proistekle iz Domovinskog rata već 9.godinu povodom obilježavanja obljetnice stradanja naših branitelja na Kupresu 1992.godine organiziraju rukometne turnire na kojima je u proteklih 8 godina sudjelovalo nekoliko stotina mladih rukometašica iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Ove godine po prvi put se organizira minirukometni turnir koji će okupiti oko 250 djevojčica i dječaka iz Hercegovine i Dalmacije .U Grudama će se u igri i druženju zajedno naći mali rukometaši i rukometašice iz Dugopolja, Korčule, Metkovića, Opuzena, Makarske, Ljubuškog, Posušja i Gruda.

Cjelodnevni program u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig će početi u subotu 07.04.2018.g. u 10 sati svečanim otvaranjem turnira, a nakon odigranih 48 utakmica, proglašenje najuspješnijih i zatvaranje turnira je predviđeno za 16.30 sati.

 Satnica turnira:

09.45 sati – polaganje cvijeća i paljenje svijeća kod Spomenika poginulim braniteljima u Grudama

10.00 sati -Svečano otvaranje turnira u gradskoj športskoj dvorani Bili Brig

10.30-16.30 Utakmice po skupinama i završnica

16.30 sati – Proglašenje najuspješnijih i zatvaranje turnira

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0