Sve ekipe HŽRK Grude su u punom pogonu.

Članice Škole rukometa : “Rukomet-od prvog koraka do prvaka” sljedećih 5 dana sudjeluju na velikom međunarodnom rukometnom turniru u Međugorju. Gruđanke na ovom turniru nastupaju sa po jednom ekipom u kategorijama 2002/2003  i 2004 i mlađe. Kroz 5 dana natjecanja mlade grudske rukometašice će odmjeriti snage sa dosta ekipa iz BiH i Hrvatske. Curice je za ovaj turnir pripremala i na njemu će ih voditi trenerica Ana Križanac koja će se nakon ovog turnira oprostiti od HŽRK Grude i svoju trenersku karijeru nastaviti u Splitu.

Seniorke HŽRK Grude u okviru priprema za nadolazeću sezonu, iz Gruda su otišle na Kupres. Na Kupresu će se obaviti 5-dnevne visinske pripreme koje će trajati do petka. Na Kupres je trenerica Zlata Zubac povela sve igračice na koje računa u nadolazećoj sezoni. Ekipa je  smještena u  hotelu Adra ski u kojem će na raspolaganju imati vrhunske uvjete od bazena, teretane, vanjskih terena, preko odličnog smještaja pa do izvanredne gastronomske ponude ovog hotela. 

Nakon dana odmora poslije Kupresa, HŽRK Grude je domaćin jakog međunarodnog turnira “Central osiguranje kup -Grude 2017”.

Svim našim malim i velikim igračicama i njihovim trenericama želimo puno sreće i uspjeha te što manje ozljeda u nadolazećem periodu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!! 

Comments

0