ŽRK Izviđač CO Ljubuški – HŽRK Grude, srijeda 20.03.2019.g. u 19.30 sati

Gradska dvorana Ljubuški

Suci: Amar i Dino Konjičanin (Visoko)

Nadzornik : Milenko Turudić (Mostar)

Pred nama je EHF tjedan u kojem se neće igrati ženska Premijer liga BiH. Prvi je to put da će i u BiH ženskom rukometu ,tjedan biti posvećen reprezentacijama, kao što se radi u cijeloj Europi. Prije reprezentativnih aktivnosti koje su na programu krajem tjedna, ove srijede se igraju prve utakmice poluzavršnice KUP-a BiH za rukometašice.

Tako HŽRK Grude u srijedu gostuje u susjednom Ljubuškom, gdje će odigrati prvu utakmicu protiv aktualnih pobjednica KUP-a , ekipe ŽRK Izviđač Central osiguranje. Ovo je svakako finale prije finala jer se sastaju dvije ekipe koje trenutno zauzimaju vodeća mjesta i na ljestvici Premijer lige BiH.

Domaća ekipa ovu utakmicu dočekuje nakon odličnih igara i rezultata u dosadašnjem dijelu sezone , kako u Premijer ligi tako i u KUP-u BiH. U 1/8 završnici KUP-a su Ljubušanke bez ikakvih problema savladale ekipu Katarine iz Mostara  i to pobjedama u obje utakmice, dok su u četvrtzavršnici KUP-a bile slobodne.

Gruđanke su u 1/8 završnici bile bolje od ekipe Ilidže, a u četvrtzavršnici su sa dvije pobjede protiv Mire iz Prijedora,  osigurale prolaz u poluzavršnicu. Ni u ovoj utakmici HŽRK Grude ne može računati na ozlijeđenu Anitu Azinović što je  veliki nedostatak ,ali će ostale djevojke svakako pokušati  odigrati što bolju utakmicu i napraviti što povoljniji rezultat pred uzvrat u Grudama.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0