Pred nama je radni vikend u kojem nastupaju naše tri ekipe. Seniorke u Prijedoru igraju zaostalu utakmicu 4.kola BH Telecom Premijer lige, koja je odgođena radi nastupa HRK Grude u EHF European cupu. Ovim putem HRK Grude zahvaljuje ŽRK Mira na prihvaćanju molbe za odgodom utakmice.

Subotnju utakmicu ekipa Mire dočekuje sa željom da dođe do prvih bodova u novoj sezoni. Prijedorčanke su u  sezonu ušle u znatno promijenjenom sastavu i najmlađa su ekipa ovogodišnjeg prvenstva. Iako veoma mlada , ekipa Mire pokazuje  iz utakmice u utakmicu napredak u svojoj igri. Dosta težak raspored na početku prvenstva im je dodatno otežao uigravanje ove , može se reći potpuno nove ekipe, ali nekoliko izuzetno nadarenih mladih igračica garantira sve bolje igre i rezultate Prijedorčanki u  nastavku sezone.

Gruđanke su nakon putovanja u Portugal i nastupa u EHF cupu , prošlog vikenda odradile utakmicu protiv ekipe Ilidže i za sada imaju puni učinak u prvenstvu sa 4 pobjede iz isto toliko utakmica. Nadaju se i dobroj igri i pobjedi u Prijedoru čime bi zadržale vodeće mjesto na ljestvici pred nekoliko izuzetno teških utakmica koje slijede nakon reprezentativne stanke.

ŽRK Mira Prijedor – HRK Grude , 4.kolo BH Telecom Premijer lige

Subota, 29.10.2022.g. u 17.00 sati , Sportska dvorana Mladost – Prijedor

Suci: Mešić -Mešić

Nadzornik: Emir Dautović (Cazin)

Nedjelja je rezervirana za naše mlađe dobne skupine koje će u grudskoj dvorani, u okviru Lige RS Herceg Bosne dočekati svoje vršnjakinje i vršnjake iz HRK Međugore.

Tako će u 13.00 sati svoju utakmicu odigrati dečki iz dobne skupine 2008.godište i mlađi , a od 14.00 sati i kadetkinje(2006.godište i mlađe) .

Svim našim ekipama želimo uspješne nastupe!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

 

 

Comments

0