ŽRK Sinj – HŽRK Grude Autoherc  31:32(15:17)

Školska športska dvorana Sinj

Suci: Ivica Teskera i Petar Žanko (Sinj)

ŽRK Sinj:

Manuela Runje 7(2),Ines Vrdoljak,Lea Poljak,Hanna Matijašević.Matea Radonja 5,Mia Koprčina 2,Matea Mažurin 3,Andrea Kalinić,Silvija Masnić 14(2),Gabrijela Maras,Andrea Vugdelija,Marija Polajk,Duška Brčić-Šušak,Karmen Ćurković,Paula Vugdelija,Nikolina Laco

Trener:Josip Borozan

Sedmerci:3(3)

Isključenja:8 min

HŽRK Grude Autoherc

Anica Gudelj,Anđela Milas, Matea Bandić, Chiara Radić 1,Marija Gudelj 8,Nikolina Čutura 7(1),Josipa Braćić 2,Andrea Prusina 5(1),Anita Azinović 9,Tina Bandić.Katja Žulj,Ana Kondža,Lucija Žulj,Ana Nikić

Trener:Zlata Zubac

Sedmerci:3(2)

Isključenja:6 min

Još jedna utakmica velikih sportskih prijatelja koji se svake godine sastaju po nekoliko puta u Grudama, Sinju, Zagrebu .Kaštelima, Splitu….ovaj put je poslužila trenerima da provjere spremnost svojih djevojaka u ovoj fazi priprema.

Sinjanke nastavljaju svoje sudjelovanje u 2.HRL jug već za dva tjedna i ovo im je bila jedna od zadnjih provjera dok su Gruđanke još u ranoj fazi priprema i ovo im je bila tek druga pripremna utakmica i do nastavka Premijer lige (27/28.02.2016.) će ih odigrati još tri.

Današnja utakmica je protekla u stalnoj prednosti grudskih rukometašica koja iznosila i do 6 golova prednosti, ali se domaće igračice nisu predavale nego su se velikom upornošću  stalno vraćale do konačnog minimalnog zaostatka.

Gruđanke su danas nastupile bez Amande Marić, Ane Vrančić i Klare Mikulić te je trenerica Zlata Zubac isprobala različite kombinacije i opcije kako napadačkom tako i obrambenom dijelu igre.

Sljedeći vikend, točnije u nedjelju 07.02.2016. godine u 14.00 sati u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig  grudske rukometašice dočekuju još jednu ekipu svojih sportskih prijatelja, hrvatskog prvoligaša ,ekipu ŽRK Dugo Selo 55 .Ova utakmica će biti humanitarnog karaktera i igra se pod geslom „Sa srcem i rukometašicama za Dubravka“, a sav prihod od ulaznica za tu utakmicu je namijenjen pomoći našem Dubravku Knezoviću i njegovoj obitelji .

Naše prvakinje pozivaju sve ljubitelje rukometa i sve plemenite ljude da dođu na ovu utakmicu i da zajedno sa našim Dubravkom i njegovom obitelji uživaju u dobrom rukometu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

 

Comments

0