6. kolo 1.lige FBiH:HŽRK Grude Autoehrc – ŽRK Hadžići Hadžići

Subota 10.11.2012. godine 17.00 sati Dvorana Bili Brig Grude

Pred Gruđankama je svakako najteža utakmica u dosadašnjem dijelu ove sezone.

U goste dolazi ekipa koja ima i bogatu tradiciju i odlične rezultate u ovoj sezoni,u kojoj su do sada ostvarili tri pobjede i samo jedan poraz.Ekipa u kojoj igraju iskusne rukometašice koje su svoje rukometno iskustvo stjecale igrajući kako u premijer ligi BiH tako i inozemnim klubovima.

U Grude dolazi ekipa Hadžića koja je u svim dosadašnjim utakmicama protiv naše ekipe ostvarila sve pobjede.

Nadamo se da će i ta tradicija biti srušena nakon subotnje utakmice.

Naše cure ove jeseni igraju jako dobro.Iako veoma mlada,naša ekipa je pokazala da ima karakter,da ima dovoljno znanja i kvaliteta ,a nadasve da u ekipi vlada jedno veliko zajedništvo.

Sve to,uz jak motiv da se pokuša pobijediti jedan ovako jak i kvalitetan,do sada nepobjediv protivnik ,garantira još jednu vrhunsku rukometnu utakmicu u Grudama.

Utakmicu će suditi braća Šabović,a delegat je Oručević,svi iz Mostara.

Nadamo se da su grudske cure u dosadašnjem dijelu prvenstva u kojem su ostvarile 5 pobjeda iz 5 utakmica,konačno zavrijedile pažnju i podršku i grudskih ljubitelja sporta,te očekujemo da će ove subote u dvorani Bili Brig biti i više gledatelja.

Cure obećavaju da će kao i u svakoj utakmici ostaviti srce na parketu,a pozivaju Gruđane da dođu navijaju i zajedno sa njima ostvare još jednu veliku pobjedu.

DO KRAJA ZAJEDNO!

 

Comments

0