U nedjelju 16.10.2011. HŽRK Grude Autoherc organizirao je jednodnevno putaovanje u Mostar i Međugorje.

U Mostaru je u 12.30 sati odigrana utakmica lige Herceg Bosne između HRK Katarina Mostar i HŽRK Grude Autoherc.

Utakmici su prisustvovale i sve mlađe članice HŽRK Grude Autoherc,koje su svojim navijanjem pomagale svojim starijim suigračicama.

U neizvjesnoj utakmici u kojoj su naše cure bile bolje i vodile tijekom većeg dijela utakmice ipak je pobjeda pripala domaćim igračicama rezultatom 25:23(9:9)

Moarmo istaći da su nažalost o pobjedniku ove utakmice odlučivali i neki drugi čimbenici osim igre na parketu,ali pošto našoj ekipi ovo natjecanje u ovoj sezoni služi isključivo kao pripremno za 1. ligu FBiH i pripremno za naše mlađe igračice,možemo samo čestitati našim curama na borbenosti i solidnoj igri koju su prikazale.

Isto tako čestitke igračicama Katarine na pobjedi.

Dvorana Bijeli Brijeg

Geldatelja 50

Suci:I.Hrstić i D. Šimić

Nadzornik:Kekić

HRK Katarina

Alisa Sojka,Sanja Antunović,Marija Prskalo,Matea Sklebar(5),Andrea Marić(1),Nikolina Jarak(6),Nikolina Maslać,Ana Brkić,Ivana Krešić(9),Martina Aničić(3),Anđelina Leko,Julija Vice(1),Anita Sojka,Iva Šagolj,Josipa Šimunović,Ivana Soldo,

HŽRK Grude Autoherc

Ivana Spajić,Željana Topić(3),Matea Vukoja,Chiara Radić(1),Josipa Braćić(4),Jana Leko,Iva Leko,Ana Marija Šimić(9),Valentina Trlin (6),Klara Mikulić,Andrea Brzica,Jospia Grubišić

 Nakon ove utakmice sve cure su se uputie u Međugorje,gdje je upriličen posjet Vrtu Sv.Franje.

Od 16 do 17.45 sati su naše djevojčice rođene ’98/’99 te 2000 i mlađe sastale u prijateljskim utakmicama sa svojim vršnjakinjama iz Međugorja.U ovim utakmicama prigodu za igranje su dobile sve djevojčice koje su putovale.

Na kraju ovog malo napornog ali veoma interesantnog dana sve cure koje su putovale bile su zadovoljne i sretne svim onim sto su dozivjele tijekom ovog putovanja.

Zahvala za našeg domaćina u Međugorju,trenera tamošnjih curica gosp. Gigu,te za gosp.Slavicu Knezović i Maricu Radić koje su pomogle da se ovo lijepo putovanje uspješno provede i završi.

Posebna zahvala za generalnog sponzora Kluba firmu Autoherc d.o.o koja je osigurala besplatan prijevoz te za Dim trade d.o.o. koji je osigurao sendviće i sokove za sve naše male putnice.

Comments

0