Subota 15.11.2014. u 19.00 sati dvorana Bili Brig Grude
HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Krivaja Zavidovići-Premijer liga BiH 7. kolo

Nedjelja 16.11.2014. Gradska sportska dvorana Posušje

12.30 HŽRK Grude Autoherc I-RK Delminium Tomislavgrad-Liga Herceg Bosne za djevojčice rođene 2002.g
13.30 HŽRK Grude Autoherc – RK Delminium Tomislavgrad 1.liga Herceg Bosne 5.kolo,
15.00 HŽRK Grude Autoherc II(ekipaPosušje/Rakitno)-RK Delminium Tomislavgrad-Liga Herceg Bosne za djevojčice rođene 2002.g
15.40 Utakmica djevojčica rođenih 2000/2001 HŽRK Grude Autoehrc iz Gruida,Posušja i Rakitna(kombinirani sastavi)

Pred HŽRK Grude Autoherc je još jedan bogat rukometni vikend.
U subotu 15.11.2014.g. u 19.00 sati u Gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig u Grudama igra se utakmica 7.kola Premijer lige BiH u kojoj naše cure dočekuju ekipu Krivaje iz Zavidovića.
Nakon prvog poraza u ovoj sezoni,koji su grudske rukometašice doživjele prošli vikend u Mostaru od Katarine,u subotu će biti prigoda za popravni ispit.
Pobjedom i sa nova tri boda Gruđanke bi zadržale vodstvo na ljestvici Premijer lige.
Sa druge strane ekipa Krivaje koja je uvijek neugodan protivnik u zadnjem kolu je ostvarila domaću pobjedu protiv Bihaća i sigurno će učiniti sve da nastavi sa pozitivnim rezultatima.
Naše djevojke i ovim putem zahvaljuju na sjajnoj podršci koju su imale na utakmici u Mostaru od velikog broja naših navijača.
Cure ujedno pozivaju gledatelje da dođu na tribine sportske dvorane u subotu u 19.00 sati i da im svojim navijanjem pomognu da odigraju još jednu dobru utakmicu i nadamo se ostvare još jednu pobjedu.

Ova nedjelja je dan za sve mlađe igračice da odigraju svoje utakmice u odgovarajućim ekipama našeg kluba.
Prvi put naš klub će svoju zvaničnu utakmicu i to onu u okviru 1.lige RS Herceg Bosne protiv Delminiuma iz Tomislavgrada odigrati u Gradskoj sportskoj dvorani u Posušju.
Bit će to prigoda za promociju ženskog rukometa u Posušju u kojem naš klub od ove školske godine radi sa školom rukometa pod nazivom”Rukomet od prvog koraka do prvaka”.
Prvi put će ljubitelji rukometa u Posušju nazočiti utakmicama u ženskom rukometu,a nadamo se da će ženske rukometne utakmice postati redovita posuška sportska događanja.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0