¼ završnica KUP-a BiH za rukometašice

1.utakmica: ŽRK Knežopoljka Dubica-HRK Grude  24:40 (11:24)

2.utakmica: HRK Grude – ŽRK Knežopoljka Dubica 28:24 (16:9)

U Grudama su ovog vikenda odigrane utakmice četvrtzavršnice KUP-a BiH između HRK Grude i ŽRK Knežopoljka iz Dubice. Dogovorom klubova obje utakmice su odigrane u Grudama.

U prvoj utakmici, u kojoj je ekipa Knežopoljke formalno bila domaćin, ekipa Gruda je u potpunosti  dominirala tijekom prvih 45 minuta igre, nakon čega su na parketu bile najmlađe igračice koje su uspjele dovršiti posao koji su napravile njihove starije suigračice.

Utakmicu su Gruđanke otvorile punom snagom i već u 9.minuti povele rezultatom 9:2. U sličnom tempu se nastavilo i u preostalom dijelu 1.poluvremena tako da je na kraju ovog perioda rezultat glasio 24:10.

Drugo poluvrijeme je nastavljeno , onako kako je prvo završilo pa je do 45.minute prednost grudskih rukometašica povećana na +22 .Od tada do kraja utakmice na parketu su bile uglavnom najmlađe grudske igračice. To je ekipa Knežopoljke iskoristila i do kraja utakmice smanjila zaostatak na -16.

U drugoj utakmici su Gruđanke igrale onoliko koliko je potrebno za pobjedu s tim da su u ovoj utakmicu još veću minutažu dobile mlade igračice. Osim početka utakmice u kojem su gošće povele, prednost je imala domaća ekipa koja je utakmicu rutinski privela kraju.

Ovim pobjedama ekipa HRK Grude je izborila nastup u 8. uzastopnoj završnici KUP-a BiH koja je na rasporedu 27. i 28.05.2022. godine.

Čestitke curama na pobjedama i izborenoj završnici ,a gošćama iz Dubice na koretnoj igri .

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0