RK Hadžići- HRK Grude  25:34(11:15)

Dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 200

Suci: Dejan Berjan (Istočno Sarajevo) i Goran Ilić (Doboj)

Nadzornik: Samir Suljević ( Sarajevo)

HRK Grude

Martina Šumelj, Milena Vujisić, Amanda Jelčić 1, Ivana Alpeza, Ana Nikić, Anja Boban, Teodora Petković 6, Mia Lugonjić 9, Leontina Vujić, Ina Džidić, Karla Lovrić 7, Barbara Karačić, Anđela Boras 4, Josipa Zubac 4, Jovana Ilić 3

Trenerica : Zlata Zubac

Sedmerci:4(3)

Isključenja:8 min

RK Hadžići

Anisa Selimović, Lamija Spiljak, Edina Demić 5,Ajla Čajić 8, Dejana Kulić 6, Amna Đurđević, Sara Čahtarević 1, Adna Halebić 2,Samra Fejzić 1, Sara Blečić, Amina Duratbegović, Hana Šehić, Lea Bošnjak, Zerina Čajić,Amina Hađiabdić 2,Ena Suljević

Trenerica: Alma Čehajić

Sedmerci: 5(4)

Isključenja: 6 min

Polufinalna utakmica KUP-a BiH za rukometašice je obilovala borbenošću, dobrim akcijama, sjajnim vratarskim obranama i u potpunosti opravdala očekivanja. Ipak nije bilo očekivane velike rezultatske neizvjesnosti.

Naime Gruđanke su od samog početka nametnule svoj tempo , krenule silovito u obrani i usprkos nekim greškama u napadu , odmah su stvorile prednost od 3:0 .Tu prednost su održavale i lagano povećavale da bi u 25.minuti bilo +8. Onda kao da su grudske rukometašice stale i do kraja poluvremena nisu postigle niti jedan gol, a primile su 4 tako da se na odmor otišlo rezultatom 15:11 za Grude.

Prvih desetak minuta drugog poluvremena je prošlo u naizmjeničnim mini serijama od po 2 gola , da bi Hadžići u 38.minuti stigli na -3 (16:19). Gruđanke  tada munjevito reagiraju i prave seriju od 4:0 koja ih odvodi na +7.Polovinom 2.poluvremena treće isključenje zarađuje Jovana Ilić, ali se to nije osjetilo u igri cura Zlate Zubac. One u periodu od  sljedećih od 10-ak minuta održavaju stečenu prednost , da bi  u samoj završnici još malo pojačale tempo i došle do konačnih +9.

U drugoj utakmici ekipa Krivaje je pobijedila ekipu Ilidže rezultatom 27:24(15:9).

Sutrašnje finale se igra u 17.00 sai uz izravan TV prijenos na BHTV1.

Čestitke  današnjim pobjednicima, a našim curama puno sreće u sutrašnjem finalu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

 

Comments

0