1.utakmica  HRK Grude – Westfriesland SEW 27: 34 (15:18)

2.utakmica  Westfriesland SEW -HRK Grude  33:25  (16:17)

HRK Grude je završio ovogodišnji nastup u EHF European cupu sa dva poraza u Nizozemskoj protiv ekipe Westfriesland SEW.

Obje utakmice su bile slične i to na način da su naše cure odlično igrale prvo poluvrijeme u obje utakmice ,a u drugoj i sve do polovine drugog poluvremena. U tom periodu je rezultat bio dosta izjednačen ili je domaća ekipa imala malu prednost, ali nakon toga dolazi do izražaja razlika u tjelesnoj spremnosti igračica ,ali i „dužini“ klupe.

Možemo reći da su naše djevojke odigrale dvije odlične utakmice u kojima su igrale borbeno, hrabro i pokazale da ne zaostaju puno iza svojih protivnica. Ovogodišnji europski nastup možemo ocijeniti kao jako dobar i koristan posebno sa stajališta stjecanja međunarodnog iskustva za našu mladu ekipu.

U prvoj utakmici za najbolju igračicu iz naše ekipe je proglašena Karla Lovrić ,a u drugoj Dragana Vukosavljević.

Osim utakmica naše cure su tijekom boravka u Nizozemskoj imale vremena i mogućnosti te su mogle uživati u turističkim atrakcijama Amsterdama.

Posebno smo sretni jer su ove dvije teške utakmice kao i putovanje u Nizozemsku završeni bez ozljeda te se komplet ekipa vratila zdrava i spremna za početak prvenstva.

Ovim putem želimo čestitati na pobjedama ,ali i zahvaliti našim domaćinima iz   Westfriesland SEW na izuzetnom gostoprimstvu i ljubaznosti, a njihovim navijačima na veoma sportskom navijanju ,a našim navijačima na podršci našim curama.

Posebnu zahvalnost iskazujemo vlasnicima i osoblju hotela De Vooroever u West Frieslandu gdje smo se osjećali kao kod kuće.

Čestitke našoj ekipi na hrabroj borbi i dostojanstvenom nastupu u ovogodišnjem EHF cupu i puno sreće u nastavku sezone u domaćim natjecanjima.

DO KRAJA ZAJEDNO!

2.utsakmica: Westfriesland SEW -HRK Grude  33:25  (16:17)

Dvorana: Westfrieslandhal Wognum

Gledatelja :547

Suci: Ron Peretz i Niv Schwartz (Izrael)

Nadzornik: Colin Wills (Velika Britanija)

HRK Grude:

ŠUMELJ Matea 4, ALPEZA Ivana, JAREB Ema, PETKOVIC Teodora 3, LUGONJIC Mia 2, BOŠNJAK Lea 3, DŽIDIC Ina, VUKOSAVLJEVIC Dragana, SESAR Petra, LOVRIC Karla 3, VISTOROP Lucija , PETROVIC Ana 9, RAŠIC Gabriela, BRAKIC Marija, ZAJMOVIC Zahida 1

Trenerica: ZUBAC Zlata

Sedmerci: 10(9)

Isključenja: 8 min

 

Westfriesland SEW

MAK Myrte,MOL Denise 1 ,BEEREPOOT Jolijn 1, VELTROP Eline 10, HUELE Lysanne 4,HOLTMAN Lynn 4, OUDE VOSHAAR Dagmar 1, OP DEN KELDER Isa 5, ROOZENDAAL Amber 3, BAKKER Kim ,JACOBS Ashley 2, BOONKAMP Danique 1, FILEMIEG Kyra 1, JANSMA Eva , VAN ZIJL Indy , DE VRIES Tess

Trener: VAN OTTERLOO Jip

Sedmerci:6(6)

Isključenja: 14 min

 

 

Comments

0