Grudske rukometašice su završile svoje visinske pripreme koje su i ove godine obavljene na Romaniji točnije u Sokocu. Petu godinu zaredom Gruđanke ovaj dio priprema rade na ovoj lokaciji na kojoj ekipa uvijek ima sve potrebne uvjete za uspješno obavljanje priprema.

Ove godine pripreme je prošlo 14 igračica koje su pod vodstvom trenerice dr.sc Zlate Zubac radile 2 puta dnevno. Treninzi su rađeni na trim stazama u šumama Taline i Brezjak te na tartan stazi i travnjaku nogometnog igrališta, ali i u  sportskoj dvorani na Sokocu.

Sjajni uvjeti za treniranje, odlična hrana i gostoljubivi i susretljivi mještani su bili dovoljan razlog da naše cure budu izuzetno raspoložene i vesele iako su naporno i dobro radile 6 dana.

Ovom prigodom želimo još jednom zahvaliti svima onima koji su pomogli odlazak i boravak našoj ekipi na Sokocu. To su prije svih Angela i Miro Palac, Autoherc d.o.o. Grude, Autoherc d.o.o. Sokolac, Sretko Marjanović Srna, direktor sportskih terena Sokolac Miroslav Divčić, Muški RK Glasinac , trener Ognjen Šarović,naši kuhari i konobari Dušica i Siniša te posebno naš vjerni navijač Vladimir-Vlado Kanostrevac koji je sve ove dane bio uz ekipu.

Nakon kratke pauze ,ekipa nastavlja sa treninzima u Grudama, a već od ovog vikenda slijedi serija jakih turnira u Hrvatskoj.

U subotu 29.08.2015.  sudjelujemo na turniru u Sinju zajedno sa hrvatskim prvoligašima ŽRK Split 2010 i ŽRK Dugo Selo te domaćinom ekipom ŽRK Sinj aktualnim prvakom 2.HRL Jug.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0