Nedjelja 9.11.2014. u 17.00 sati dvorana Bijeli Brijeg Mostar

HRK Katarina-HŽRK Grude Autoherc-Premijer liga BiH 6. kolo

Subota 08.11.2014. dvorana Bili Brig Grude

15.30 sati HŽRK Grude Autoherc(druga ekipa)-ŽRK Izviđač Ljubuški-1.liga Herceg Bosne 5.kolo,

17.00 HŽRK Grude Autoherc I-ŽRK Izviđač Ljubuški-Liga Herceg Bosne za djevojčice rođene 2002.g

17.45 HŽRK Grude Autoherc II(ekipaPosušje/Rakitno)-ŽRK Izviđač Ljubuški-Liga Herceg Bosne za djevojčice rođene 2002.g

18.30 HŽRK Grude Autoherc I-HŽRK Grude Autoherc II(ekipa Posušje/Rakitno)Liga Herceg Bosne za djevojčice rođene 2000/2001

Pred nama je izuzetno bogat rukometni vikend.Različite ekipe našeg kluba ovaj vikend igraju čak 5 utakmica.

Sve počinje u subotu 15.30 sati u gradskoj sportskoj dvorani u Grudama kad u utakmici 5.kola 1.Lige Herceg Bosne dočekuju ekipu ŽRK Izviđača iz Ljubuškog.

U ovom natjeccanju naš klub nastupa sa kobiniranim sastavom,tj sa igračicama koje imaju manju minutažu u Premijer ligi.Trenutno je naš klub u ovom natjecanju na prvom mjestu sa tri pobkjede iz tri utakmice.

Nakon ove utakmice igrat će se još tri utakmice mlađih dobnih skupina u kojima će nastupiti sve djevojčice rođene 2000.godine i mlađe, koje treniraju u našem klubu i to kao članice ekipa HŽRK Grude Autoherc iz Griuda,Posušja i Rakitna.

Naši treneri Marin Markota prof.,Kornelija Klinac i Andrea Prusina u ovim će utakmicama imati prigodu prvi put ove sezone ove djevojčice predstaviti grudskom gledateljstvu,s obzirom da su u prva dva kola natjecanja ove naše male rukometašice gostovale u Tomislavgradu,odnosno Vitezu.

Najvažnija utakmica ovog vikenda svakako je derbi Premijer lige u Mostaru u kojem mi sa  vodeće pozicije u Premijer ligi idemo u goste trenutno drugoplasiranoj ekipi HRK Katarina.Pošto je ovo utakmica trenutno dvije najbolje ekipe u Premijer ligi i sigurno će se moći vidjeti kvalitetan rukomet,velika borba i neizvjesna utakmica.

Dat ćemo sve od sebe da odigramo što bolju utakmicu i nadamo se pozitivnom rezultatu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0