HŽRK Zrinjski Mostar – HŽRK Grude Autoherc 15:27(11:13)
Liga Rukometnog saveza Herceg Bosne za juniorke
Sportska dvorana Ljubuški
Suci:Hrstić-Primorac
Nadzornik:Petković

HŽRK Zrinjski Mostar
I.Petrović,S.Pehar,Nikolina Čutura 7(3),L.Pršlja 3,I.Vučić,TD.Vuković 2,M.Cvitanović,L.Miličević 1,A.Papac,J.Leto,M.Pandža
Trener:Ivana Mlakić
Sedmerci:3(3)
Isključenja:2 min

HŽRK Grude Autoherc
Anđela Milas,Matea Bandić,Katja Žulj,Martina Leko,Klara Mikulić 5,Tina Bandić 3(1),Ana Kondža,Josipa Mikulić,Anita Azinović 2,Karla Glavaš 1,Josipa Braćić 12(4),Jana Leko 4,
Trener:Zlata Zubac
Sedmerci:7(5)
Isključenja:0 min

Grudske juniorke su odigrale jednu dobru utakmicu i ostvarile sigurnu i uvjerljivu pobjedu protiv svojih vršanjakinja iz HŽRK Zrinjski.
Prvo poluvrijeme je bilo rezultatski dosta izjednačeno da bi Gruđanke u drugom poluvremenu ubacile u brzinu više i vrlo brzo slomile otpor svojih protivnica.

Ovo je trebao biti prvi od predviđena tri turnira za prvenstvo RS Herceg Bosne za juniorke,
ali je odigran nekompoletan jer je ekipa HRK Katarina iz Mostara otkazala sudjelovanje o čemu je naša ekipa informirana na samom parketu dvorane u Ljubuškom.
Svi sudionici današnjeg turnira se slažu u tome da je to iznimno neozbiljan i neodgovoran potez i očekuju odgovarajuću reakciju RS Herceg Bosne.
Odustajanjem ekipe Katarine od ovog natjecanja,predviđeni sustav natjecanja je besmislen te će nadležni organi RS Herceg Bosne odlučiti o eventualnom nastavku ovog natjecanja.
Našoj ekipi čestitke na uvjerljivoj pobjedi!
DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0