HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Izviđač Ljubuški 22:20(12:11)
Liga Rukometnog saveza Herceg Bosne za juniorke
Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude
Suci:Krtalić-Zlopaša
Nadzornik:Turudić

HŽRK Grude Autoherc
Anđela Milas,Matea Bandić,Katja Žulj,Martina Leko,Chiara Radić,Klara Mikulić 2,Tina Bandić 4,Ana Kondža,Josipa Mikulić,Anita Azinović 2,Karla Glavaš 4,Josipa Braćić 10(4),Jana Leko,Katarina Glavaš
Trener:Zlata Zubac
Sedmerci:5(4)
Isključenja:2 min

ŽRK Izviđač
Martina Šumelj,Matea Šumelj 8(3),Josipa Sivrić,Kristina Barišić 3,Ljiljana Nižić,Martina Alpeza 4,Andrea Vrdoljak,Martina Kraljević 4(1),Lučia Babić,Anđela Boras 1,Petra Sabljić,Banuela Brkić
Trener:Ivan Lovrić
Sedmerci:5(4)
Isključenja:8 min

Juniorke HŽRK Grude Autoherc ostvarile su još jednu pobjedu u prvenstvu RS Herceg Bosne.
Danas su savladale svoje vršnjakinje iz ekipe ŽRK Izviđač iz Ljubuškog.
Gruđanke su cijelu utakmicu imale rezultatsku prednost,ali se nisu uspjele ni u jendnom trenutku odvojiti na veću prednost od 4 gola.
Razlog za to je loša realizacija domaćih igračica na kojima se vidjelo da su jako malo radile sa loptom u dosadašnjem dijelu priprema.
Borbene gošće su to korisitle i cijelo vrijeme držala rezultatski priključak.
Na kraju zaslužena pobjeda Gruđanki koje su ovom pobjedom osigurale nastup na završnici državnog prvenstva za juniorke.
Svakako da se i ovaj put mora istaći krajnja neodgovornost i nekorektnost ekipe HRK Katarina koja ni danas nije došla na natjecanje i to na način da nikom nije najavila svoj nedolazak.
Rezerviranje dvorane,dolazak i troškovi službenih osoba te svi organizacijski poslovi za odigravanje turnira zahtijevaju angažman domaćina(danas Gruda,a prošli vikend Ljubuškog),da bi na kraju bila odigrana jedna utakmicaumjesto četiri.
Očekujemo da će RS Herceg Bosne konačno poduzeti određene mjere i sankcionirati odgovorne osobe te osigurati vjerodostojnost natjecanja koja organizira.

Našoj ekipi čestitke na novoj pobjedi!
DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0