HRK Grude-ŽRK Krivaja Zavidovići

9.kolo Premijer lige BiH za rukometašice

Subota ,20.11.2021,g  u 17.00 sati , Dvorana Bili brig Grude

Suci: Dejan Berjan (Istočno Sarajevo) i Goran Ilić (Doboj)

Nadzornik: Srđan Jović (Doboj)

Polako ulazimo u završnicu jesenskog dijela sezone u Premijer ligi BiH za rukometašice koja je za  sada jedna od najneizvjesnijih u zadnjih nekoliko godina.

Ove subote u Grudama se igra derbi utakmica 9.kola između HRK Grude i ŽRK Krivaje iz Zavidovića. Sastaju se dvije, izuzetno mlade ekipe koje su već godinama u vrhu BiH ženskog rukometa.

Ekipa Krivaje je trenutno na 5.mjestu ljestvice Premijer lige BiH , ali sa vidljivim usponom forme u zadnjih nekoliko kola u kojima je nakon pobjede protiv ekipe Mire na domaćem parketu i neriješenog rezultata u Dubici, prošlog vikenda u Zavidovićima savladala odličnu ekipu Izviđača.

Naše cure su nakon veoma napornog gostovanja u Dubici , ostale neporažene i u utakmicu protiv Krivaje ulaze s prvog mjesta na ljestvici uz svega jedan izgubljen bod u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Ovo će ujedno biti i predzadnja utakmica ove jeseni na domaćem parketu,

Utakmicu će izravno prenositi RTV Herceg Bosne , a prije početka i u poluvremenu utakmice ćemo vidjeti i utakmice naše djece iz škole rukometa u njihovim mini rukometnim nastupima.

Cure pozivaju sve ljubitelje sporta , a posebno svoje navijače da ih u subotu dođu podržati i pomoći im da odigraju što bolju utakmicu te pokušaju izboriti povoljan rezultat.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0