Premijer liga BiH , 19.kolo

HRK Grude – ŽRK Knežopoljka (Dubica)

Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Subota, 30.04.2022.g. u 18.00 sati

Suci: Dražen Begić i Andrija Knezović (Mostar)

Nadzornik: Slaven Tomić (Ljubuški)

Nakon jednotjedne stanke zbog EHF tjedna, ovog vikenda se nastavlja Premijer liga BiH za rukometašice. U Grude dolazi ekipa ŽRK Knežopoljka iz Dubice.

Dubičanke su jedna odlična mlada ekipa, koja puno trči svih 60 minuta, igra brz rukomet i ima nekoliko izuzetno kvalitetnih mladih igračica. Knežopoljka je pokazala i u ovoj sezoni da može igrati ravnopravno sa svim ekipama i da može svakoga pobijediti. U preostala 4 kola , ekipa Knežopoljke ima realne izglede možda doći i do 3.mjesta što bi bila prava nagrada za ovu sjajnu ekipu.

S druge strane, ekipa HRK Grude je pobjedom u Banja Luci napravila značajan korak ka povratku naslova prvakinja BiH u Grude ,ali se o tome u grudskoj ekipi ne priča. Svjesne su i cure i vodstvo kluba da do kraja natjecanja ima još 4 kola i da je svaki protivnik težak te da protiv nikoga nema „sigurnih“ bodova unaprijed. Ovogodišnje prvenstvo je to na najbolji način pokazalo  te iz kola u kolo svjedočimo manjim i većim iznenađenjima.  Zato se Gruđanke koncentriraju isključivo na utakmicu protiv Knežopoljke, imajući u vidu   da su Dubičanke prije dva tjedan odigrale neriješeno sa aktualnim prvakinjama BiH , ekipom Borca iz Banja Luke, a tjedan nakon toga ostvarili gostujuću pobjedu u Zavidovićima protiv ekipe Krivaje što je pokazatelj kvalitete i snage ove mlade ekipe.

Imajući u vidu da obje ekipe igre puno trče i igraju brz rukomet, te da imaju dosta kvalitetnih igračica,  možemo očekivati odličnu utakmicu .

Naše cure pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje sporta , da dođu u subotu u gradsku dvoranu i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju doći do veoma važne pobjede.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0