BH Telecom Premijer liga 3.kolo

HRK Grude – ŽRK Knežopoljka Dubica

Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Subota, 08.10.2022.g. u 18.00 sati

Suci: Dejan Mihajlović i Ognjen Hercegovac (Brčko)

Nadzornik: Saša Sarajlić (Zenica)

Nakon odmora prošlog vikenda, zbog EHF tjedna , ove subote se nastavlja natjecanje u BH Telecom Premijer ligi za rukometašice utakmicama 3.kola.

U Grudama se igra derbi utakmica ovog kola u kojoj naše cure dočekuju odličnu ekipu Knežopoljke iz Dubice.  Dubičanke u ovoj sezoni zaista imaju veoma kvalitetnu ekipu. Ostale su cure iz prošle godine na okupu, s tim da su za godinu iskusnije i pojačane vratarkom Bogdanom Sekulić, koja je došla iz prijedorske Mire. Brz rukomet, sa puno trčanja tijekom svih 60 minuta, veliki broj veoma kvalitetnih mladih rukometašica, čine ekipu koja je već u prva dva kola pokazala da će u ovoj sezoni igrati važnu ulogu u BiH rukometu.

Gruđanke  su sezonu otvorile sa dvije pobjede u kojima su pobijedile Borca u Grudama i novog premijerligaša Slogu u Uskoplju/G.Vakufu. Rezultatski je ovo veoma dobro otvaranje prvenstva i cilj je podizati razinu igre iz utakmice u utakmicu. Svakako će subotnja utakmica biti veoma zahtjevna za naše djevojke i morat će odigrati maksimalno angažirano i odgovorno ,ako misle ostvariti pozitivan rezultat. Subotnja utakmica će za „kćeri bure“ biti i uvod u europske nastupe koji slijede idućeg tjedna, kad ekipa putuje u Portugal.

Naše cure pozivaju navijače i ljubitelje sporta , da dođu u subotu u gradsku dvoranu i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju ostvariti povoljan rezultat.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0