HŽRK „Grude“ -ŽRK Neretva Jablanica

Subota  05.11.2016. u 17.00 sati gradska sportska dvorana Bili Brig

Premijer liga BiH 7.kolo, sezona 2016/2017

Suci: Tatjana Praštalo i Vesna Todorović (Banja Luka)

Delegat: Arijana Vojić (Bihać)

Jesenski dio premijerligaške sezone za rukometašice ulazi u svoj završni dio. Iza nas je 6, a ispred nas još 5 kola ovog dijela natjecanja.

Rukometašice HŽRK Grude sljedeća dva vikenda igraju na domaćem parketu i to dvije veoma važne utakmice.

Ove subote u Grudama gostuje ekipa ŽRK Neretve iz Jablanice. Jablaničanke su nastavile trend da ekipe koje uđu u Premijer ligu iz 1.lige Federacije BiH u svojoj prvoj premijerligaškoj sezoni igraju jako dobro i završe u gornjem dijelu ljestvice. Tako je bilo od Krivaje, Gruda, Bihaća, Jedinstva pa evo do Neretve.

ŽRK  Neretva je u dosadašnjem dijelu prvenstva pokazala da ima veoma kvalitetnu ekipu i u 5 utakmica (utakmicu sa Ilidžom još nije odigrala pa ima utakmicu manje) je ostvarila 4 pobjede i doživjela samo jedan poraz. Sve pobjede su bile uvjerljive, a jedini poraz ekipa Neretve je doživjela u Prijedoru od Mire. Ekipa je sastavljena od igračica sa dugogodišnjim premijerligaškim iskustvom po raznim klubovima u BiH i svojim dosadašnjim igrama su pokazale da će sigurno ove sezone biti u samom vrhu BiH ženskog rukometa.

Grudske rukometašice su odradile prvih 6 kola sa maksimalnim učinkom od 6 pobjeda i 18 bodova i drže čelnu poziciju premijerligaške ljestvice. Cure u svaku utakmicu ulaze motivirano i angažirano te do sada nisu dozvolile nikakvo iznenađenje. Ekipa Neretve je za Gruđanke  nepoznanica ,ali je sigurno da će i ovaj put grudske rukometašice ostaviti srce na parketu i dati sve od sebe da odigraju što bolju utakmicu i postignu pozitivan rezultat.

Ovo je još jedna prigoda za sve one koji budu u dvorani Bili Brig u Grudama u subotu od 17 sati da uživaju u odličnom rukometu.

Naše rukometašice pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje športa da dođu i podrže ih  u ovoj važnoj utakmici.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!     

Comments

0