HRK Grude-RK Hadžići Interlogistic , 1.kolo Premijer lige BiH za rukometašice

Subota ,18.09.2021,g  u 18.00 sati , Dvorana Bili brig Grude

Suci:Saša Bijeljić i Miroslav Tovilović (Doboj)

Nadzornik: Nermin Salkanović (Zenica)

Na početku nove premijerligaške sezone u Grudama se sastaju drugo i treće poredane ekipe iz prošle sezone. Uvijek  su utakmice ova dva kluba do sada bile borbene, uzbudljive, a često i neizvjesne tako će vjerojatno biti i ovaj put.

U novu sezonu ekipa Hadžića ulazi sa malim izmjenama u sastavu, ali sigurno jača i kvalitetnija u odnosu na prošlu sezonu. Iz prošlogodišnje ekipe nedostaje jedino Lana Lončar koja je prešla u Borac, ali je tu Crnogorka Sara Blečić te mlada Amila Duratbegović koja je došla iz Sloge 2013 iz Uskoplja/G.Vakufa. Osttak ekipe čine veoma iskusne igračice koje su prošle godine bile doprvakinje BiH.

Ekipa HRK Grude u ovu sezonu ulazi znatno podmlađena. U ekipi više nema najboljeg strijelca u povijesti kluba, Nikoline Čuture koja je otišla u Švicarski klub Bruhl St. Gallen te vratarke Gabrielle Leese koja  svoju karijeru također nastavlja u inozemstvu. Uz to Ana Nikić zbog ozljede koljena nije u redovnom trenažnom procesu i neće biti na raspolaganju u prvom dijelu sezone , a Amanda Jelčić je  zbog zdravstvenih problema  propustila  gotovo kompletne pripreme i tek ovih dana kreće sa treninzima. Seniorskoj ekipi je priključeno 8 mladih igračica 2006. i 2007. godište koje će zajedno sa ostatkom izuzetno mlade ekipe u ovoj sezoni sakupljati svoje premijerligaško iskustvo. Trenerica Kornelija Leko će imati vjerojatno i najmlađu ekipu u Premijer ligi , ali motiva i borbenosti neće nedostajati.

Nadamo se da će ozljeda i bolesti biti bar malo manje nego prošle sezone, a srce i želja za dobrom igrom i pobjedama su uvijek tu!

Sretno cure!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

 

 

 

 

 

Comments

0