HRK Grude – ŽRK Izviđač CO Ljubuški  37:25 (17:15)

Dvorana Bili brig Grude

Gledatelja: 50

Suci : Kulović – Škaljić (Sarajevo)

Nadzornik: Alpeza (Mostar)

HRK Grude: Gabriela Rašić, Amanda Jelčić 2, Paula Miloš, Anja Boban, Teodora Petković 3, Mia Lugonjić 2, Leontina Vujić 3, Ina Džidić 1(1), Milena Vujisić, Maja Marijanović, Karla Lovrić 7, Barbara Karačić, Anđela Boras 8, Ema Marić, Josipa Zubac, Jovana Ilić 11(3)

Trenerica: Kornelija Leko

Sedmerci: 4(4)

Isključenja: 8 min

ŽRK Izviđač CO LJubuški

Martina Šumelj, Ivana Petrović, Matea Šumelj, Katarina Prskalo 3, Mihaela  Miloš, Iva Grbavac 3, Matea Nosić 2, Ana Petrović 6, Marija Brkić 7, Andrea Boras, Milica Stamatović 4

Trenerica: Josipa Tomić

Sedmerci: 0(0)

Isključenja : 10 min

Susjedski derbi je pripao igračicama Gruda. Iako su gošće iz Ljubuškog na samom početku povele 2:0, domaće igračice su to brzo preokrenule i prešle u vodstvo ali je u prvo poluvrijeme u nastavku prošlo u mini serijama obje ekipe. Tako su Gruđanke povele sa 8:5 da bi se Ljubušanke vratile na 8:8., nakon toga su domaće otišle i na +5 (15:10) ,ali su u zadnjoj minuti gošće stigle do samo jednog gola zaostatka 15:16, ali su ipak domaće postigle još jedan gol i na poluvrijeme se otišlo rezultatom 17:15.

Drugo poluvrijeme počinje sa dva gola domaće ekipe ,ali onda slijedi serija gošće od 4:0 i dolazi do izjednačenja 19:19.

To kao da je alarmiralo Gruđanke koje tada kreću s pravom igrom  te serijom 7:1 stvaraju sigurnu razliku , a nakon malog predaha još jednom serijom odlaze na maksimalnih +14 . samu završnicu su kod domaćih  odigrale mlađe igračice pa je na kraju razlika smanjena i konačni rezultat je glasio 37:25.

Čestitke gošćama na korektnoj igri ,a grudskim rukometašicama na još jednoj pobjedi i puno sreće u nastavku sezone.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0