HRK Grude-ŽRK Mira Prijedor 42:33 (22:15)

12.kolo Premijer lige BiH za rukometašice

Dvorana Bili brig Grude, bez gledatelja

Suci: Ajla i Naid Ćatić (Sarajevo)

Nadzornik : Zdravko Petković (Ljubuški)

HRK Grude:

Milena Vujisić, Nikolina Brnada, Gabrielle Leese ,Amanda Jelčić 2,  Nikolina Čutura 8(3), Paula Miloš , Ana Nikić 7, Anja Boban ,Teodora Petković 1, Mia Lugonjić , Leontina Vujić 3,Ina Džidić ,Karla Lovrić 11, Barbara Karačić , Anđela Boras 4,Jovana Ilić 6(1)

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci: 5(4)

Isključenja: 8  min

ŽRK Mira Prijedor:

Bogdana Sekulić, Dragica Gligorević, Azra Bašanović 17(7), Adelisa Dautović 3, Anđela Vukojević, Duška Tintor 2, Jelena Miljuš, Nikolina Mutić, Milica Bilbija 2, Dragana Mutić 2, Dragana Kremenović 7,Jelena Mutić, Marija Gligorević

Trener: Darko Gligorević

Sedmerci: 7(7)

Isključenja: 8 min

Gošće iz Prijedora su postigle prvi gol u proljetnom dijelu sezone u Grudama i tako povele u današnjoj utakmici. Ispostavilo se da je to bilo jedino vodstvo gošći jer do kraja utakmice su Gruđanke imale stalnu rezultatsku prednost.

Iako pobjeda aktualni prvakinja BiH niti jednog trenutka nije dolazila u pitanje, za nju su se Gruđanke morale dobro potruditi i odigrati angažirano svih 60 minuta.

Gošće su u utakmicu ušle veoma motivirane i dale su svoj maksimum u ovoj utakmici. Ipak se pokazalo da je razlika u kvaliteti na strani ekipe Gruda, koja je znalački održavala i postupno povećavala rezultatsku prednost do konačnih +9 .

Svakako je velik broj primljenih golova pokazatelj da danas grudske vratarke nisu imale svoj dan, ali je najvažnije da je ostvarena sigurna i uvjerljiva pobjeda.

Čestitke našim curama na pobjedi i zahvala igračicama Mire  na fer i sportskoj igri.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0