HRK Grude – ŽRK Mira Prijedor 43:24 (21:16)

Suci: Ajla i Naida Ćatić (Sarajevo)

Nadzornik: Zdenko Alpeza (Mostar)

HRK Grude: Martina Šumelj, Milena Vujisić, Ema Marić, Amanda Jelčić, Paula Miloš ,Ana Nikić 1,Anja Boban 1(1), Teodora Petković 7, Mia Lugonjić 1, Leontina Vujić 3, Ina Džidić 2(1), Karla Lovrić 8, Barbara Karačić, Anđela Boras 8, Josipa Zubac 3, Jovana Ilić 9(1)

Trenerica: Zlata Zubac

Sedmerci: 3(3)

Isključenja: 10 min

ŽRK Mira Prijedor

Dragica Gligorević 12, Adelisa Dautović 3, Sara Bojanić, Vanja Maksimović 2, Jelena Miljuš, Milica Stojanović, Ivana Nivaković, Jovana Babić 1, Sofija Grbić, Maja Mutić, Milica Grbić 3(2), Milica Bilbija 3, Marija Gligorević

Trener: Darko Gligorević

Sedmerci:2(2)

Isključenja: 4 min

Gruđanke su utakmicu otvorile odlično. Pokretna i agresivna obrana, brza i efikasna igra u napadu i sve je izgledalo lagano i jednostavno u prvih 13 minuta utakmice, do rezultata  11:6 .Tada kao da su Gruđanke zaspale. Počele su igrati puno sporije, u napadu su bile neodlučne , počele brzopleto šutirati te su uz sve to u prvom poluvremenu čak 7 puta pogodile okvir gola. Prijedorčanke su igrale strpljivo i pomalo smanjivale zaostatak da bi u 18.minuti uspjele izjednačiti na 11:11.

To kao da je malo prodrmalo domaće igračice koje prave mini seriju od 4:0, ali se gošće ne predaju nago se ponovo približavaju na samo -2(16:14) u 24.minuti. Nakon toga Gruđanke kao da su se uozbiljile te pojačavaju tempo i do kraja poluvremena odlaze na 5 golova prednosti(21:16).

Očito je u poluvremenu trenerica Zlata Zubac dala prave upute svojim igračicama, u prvom redu što se tiče obrane, jer su drugo poluvrijeme domaće igračice odigrale sa pravom obranom koja je u Prvih 10 minuta primila samo jedan gola ,a do 55.minute samo 4 gola u drugom poluvremenu. Plod tako dobre obrane bio je i niz lakših golova , a konačno se i preciznost malo popravila tako da je rezultat drugog poluvremena do 55.minute bio 19:4. Samu završnicu utakmice odigrale su igračice koje imaju manju minutažu u grudskoj ekipi ,ali su i one uspjele održati razliku do konačnih 43:24.Ovom pobjedom naše cure su ostale na vodećem mjestu na ljestvici Premijer lige BiH za rukometašice.

Čestitke našim curama na sigurnoj pobjedi, a gošćama na fer i sportskoj igri.

Idućeg vikenda naša ekipa gostuje kod susjeda u Ljubuškom.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0