HŽRK Grude – HRK Katarina Mostar 42:18 (23:10)

4.Kolo Premijer lige BiH

Gradska dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja 100

Suci: Hasić-Nurić(Gračanica)

Nadzornik: Goran Sušić (Čapljina)

HŽRK Grude:

Darjana Vukliš, Amanda Marić 8, Andrea Soldo 8, Ana Nikić 1, Andrea Boras, Milica Globarević 5, Leontina Vujić, Lejla Kasumačić 6, Medina Klepo, Klara Mikulić, Karla Lovrić 6, Anđela Boras 4,Nikolina Brnada, Diana Pelivan 4

Trener :Zlata Zubac

Sedmerci: 4(3)

Isključenja: 6 min

HRK Katarina:

Ana Šimić, Elena Cipetić 1, Milada Trbonja 1, Adna Orahovac 5, Klara Divković, Josipa Šimunović, Martina Škobić, Josipa Arapović 6, Martina Domić, Petra Džidić, Romana Marić, Melisa Lerić 5

Trener :Dragan Suton

Sedmerci: 3 (2)

Isključenja: 12 min

Prvih desetak minuta utakmice prošlo je u ispitivanju snaga. Igralo se gol za gol uz dosta tehničkih pogrešaka i neiskorištenih napada s obje strane. Nakon rezultata 4:4  domaće su igračice počele igrati bolje u obrani  i brže i efikasnije u napadu. Prednost se počela povećavati i na kraju poluvremena je iznosila +13.

U drugom poluvremenu je nastavljeno istim tempom i samo je bilo pitanje razlike s kojom će utakmica završiti. Već u prvom poluvremenu Gruđanke su dosta mijenjale u sastavu, a u drugom poluvremenu uglavnom su igrale igračice sa manjom minutažom u dosadašnjem dijelu prvenstva. One su na najbolji način iskoristile ukazanu prigodu i utakmicu završili sa 24 gola razlike.

Čestitke svim igračicama i trenerici Zlati Zubac na današnjoj pobjedi i puno sreće idućeg vikenda na dalekom gostovanju u Dubici.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0