HŽRK Grude Autoherc -HRK Katarina Mostar 32:11(19:4)

KUP BiH – uzvratna utakmica četvrtzavršnice

Gradska sportska dvorana Bili Brig Grude

Gledatelja:100

Suci :Ivor Hrstić(Čapljina) i Dario Šimić (Mostar)

Delegat :Zdravko Petković (Ljubuški)

 

HŽRK Grude Autoherc:

Anica Gudelj 1, Anđela Milas, Amanda Marić, Marija Gudelj 3,Ana Vrančić 11, Josipa Braćić 5, Matea Bandić, Andrea Prusina 3, Ana Kondža 4,Ana Nikić 1,Anita Azinović 3,Lucija Žulj, Katja Žulj 1

Trener:Zlata Zubac

Isključenja:0  min

Sedmerci:8(6)

 

HRK Katarina Mostar

Nikolina Petrović, Andrea Soldo, Maja Knezović 4,Klaudija Knezović  1,Josipa Šimunović,Matea Pandžić 1,Ana Marija Slišković, Josipa Arapović, Martina Domić 2,Antonija Rotim 3,Ilijna Ćurić,

Trener: Kornelija Rajković

Isključenja:2  min

Sedmerci: 2(0)

 

Uzvratna utakmica četvrtzavršnice KUP-a BH za rukometašice između HŽRK Grude Autoherc i HRK Katarina iz Mostara je što se tiče prolaska u završnicu KUP-a BiH bila formalnost s obzirom da su Gruđanke u prvoj utakmici u Mostaru ostvarile nedostižnu prednost od 23 pogotka.

Grudska ekipa je nastupila bez nekoliko igračica i to bez Amande Marić, Nikoline Čutura, Klare Mikulić, Tine Bandić, Chiare Radić i Josipe Mikulić i sa svega nekoliko minuta u igri nedovoljno oporavljenom Marijom Gudelj.

Ipak i ova kombinirana ekipa je odigrala solidnu utakmicu i uspjela zabilježiti uvjerljivu pobjedu.

Od samog početka utakmice Gruđanke su bile u vodstvu,a ekipa Katarine je držala kakav-takav priključak do rezultata 6:4 u 12. Minuti. Od tada pa do kraja poluvremena grudske rukometašice nisu dopustile gošćama da postignu niti jedan pogodak, dok su se one zaustavile na brojci od 19. Slična igra i odnos snaga na terenu se nastavio i u drugom poluvremenu. Ekipa Katarine je svoj 5. pogodak  na utakmici postigla u 39. minuti ,znači 27 minuta nakon svog 4.pogotka.

Sve igračice HŽRK Grude Autoherc koje su bile u zapisniku, osim Amande Marić su sudjelovale u ovoj pobjedi ,a svoje prve pogotke postigle su vratarka Anica Gudelj i najmlađa igračica domaće ekipe Katja Žulj.

Idući vikend se nastavlja natjecanje u Premijer ligi BiH,a ekipa HŽRK Grude Autoherc  je u okviru 15.kola domaćin ekipi RK Lokomotive iz Mostara. Utakmica se igra u subotu 26.03.2016. godine sa početkom u 17.00 sati u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig.

Igračicama i trenerici čestitke na trećem uzastopnom plasmanu u završnicu KUP-a BiH.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0