ŽRK Krivaja Zavidovići – HŽRK Grude  21:33 (7:18)

7.kolo Premijer lige BiH, sezona 2017/2018

Sportska dvorana Zavidovići

Gledatelja 600

Suci: SašaPandžić i Boris Šatordžija (Banja Luka)

Delegat: Vladimir Jović (Tuzla)

ŽRK Krivaja

Sajra Hamurović,Amela Džakmić 3,Dragana Boro 4,Dragana Kukić,Nejra Cerić,Adnana Latifović 1,Jasmina Selmanović 7,Ilma Mehanović 2,Majda Mujanović,Ajna Mačak 2,Anita Drinić,Bogdana Sekulić,Dragana ignjić,Sara Bašić 2

Trener: Adi Bašić

Sedmerci:5(5)

Isključenja:10  minuta

HŽRK Grude

Darjana Vukliš,Anđela Milas, Amanda Marić 6,Nikolina Čutura 8,Ana Nikić,Ana Vrančić 8,Martina Vukanović,Andrea Prusina 3,Martina Kraljević 2,Edina Demić 3,Anita Azinović 3,Anđela Boras,Mia Miloš

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci:7(6)

Isključenja:8 min

Grudske rukometašice su utakmicu otvorile vodstvom od 3:0 i tu su prednost održavale  do polovine prvog poluvremena kada su još pojačale tempo i prednost se počela povećavati. Gruđanke su odigrale sjajnu obranu koja je domaći napad ostavljala bez rješenja, pa su domaće igračice prvi gol iz igre postigle u 7. minuti a ukupno su u 1.poluvremenu postigle 7 golova.

Drugo poluvrijeme grudske rukometašice su odigrale rutinski. Njihova je prednost u nekim trenucima bila i 15 golova ,ali su pametnom igrom utakmicu privele kraju i ostvarile pobjedu rezultatom 33:21. Niti jednog trenutka tijekom cijele utakmice pobjeda Gruđanki nije bila ugrožena ,a igra u večerašnjoj utakmici pokazuje da se ekipa dobro uigrala i da su konačno sve cure u punom pogonu .

Ovom pobjedom ekipa HŽRK je zaokružila  3 godine od kad nije doživjela poraz na BiH parketima i to u 72 utakmice Premijer lige i KUP-a BiH.

I ovaj put na utakmicu u Zavidovićima Gruđanke su došle sa Vlašića, točnije iz Hotela Blanca koji se godina brine i pomaže našim curama da postižu sjajne sportske rezultate. Zato velika zahvala vodstvu i osoblju Hotel Blanca Spa&Resort   na sjajnim uvjetima koje pruža našim rukometnim kraljicama.

 Čestitke našim curama i trenerici na današnjoj pobjedi i puno sreće idući vikend u domaćoj utakmici  protiv ŽRK Bihać.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0