HŽRK Grude Autoherc-ŽRK Ilidža

Subota 31.10.2015. u 19.30 sati gradska sportska dvorana Bili Brig

Premijer liga BiH 5.kolo

Suci: Dejan Berjan i  Igor Kurteš (Sarajevo)

Delegat: Samir Suljević (Sarajevo)

U subotu 31.10.2015. u 19.30 sati se u našoj sportskoj dvorani Bili Brig igra utakmica između prošlogodišnje dvije najbolje ekipe u Premijer ligi BiH. Aktualne prvakinje države ,ekipa HŽRK Grude Autoherc dočekuje ekipu ŽRK Ilidža. Susret je ovo dvije ekipe koje u dosadašnjem dijelu sezone imaju stopostotni učinak u Premijer ligi BiH.

U dosadašnjim susretima ova dva kluba od kada ekipa HŽRK Grude Autoherc igra u Premijer ligi (2 sezone)Gruđanke su ostvarile 3 pobjede a Ilidžanke jednu. Prošlosezonske  utakmice ova dva protivnika u Premijer ligi su završene pobjedama Gruđanki i to oba puta sa po jednim golom razlike.

Subotnju utakmicu   obje ekipe dočekuju sa ciljem ostvarivanja pobjede koja bi im osigurala značajnu prednost u nastavku prvenstva. Grudskim rukometašicama utakmica protiv Ilidže je treća u 7 dana ,a ekipi Ilidže je to prva utakmica nakon povratka iz Portugala i sudjelovanja u EHF cupu.

U svakom slučaju utakmice ova dva kluba su uvijek bile uzbudljive i nudile su gledateljima dobar rukomet pa se nadamo da će tako biti i ovaj put.

Gruđanke pozivaju svoje navijače da dođu  u što većem broju, a za pravi navijački ugođaj će se pobrinuti naša nova navijačka skupina koja ima navijačku premijeru na subotnjoj utakmici.

Svi oni koji dođu na ovu utakmicu sigurno neće zažaliti jer će se uz dobar rukomet moći i odlično zabaviti.Zato dođite ,pomozite našim curama da odigraju što bolju utakmicu, a one će se kao i uvijek odužiti svojom poznatom fanatičnom borbenošću i kvalitetnom igrom.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0