5.kolo BH Telecom Premijer lige za rukometašice

HRK Grude – ŽRK Ilidža

Subota, 22.10.2022.g. u 18.00 sati

Sportska dvorana Bili brig Grude

Suci: Žarko Hrstić i Ante Rašić (Ljubuški)

Nadzornik: Zdravko Petković (Ljubuški)

Nakon dobrog europskog nastupa HRK Grude u Portugalu, ekipa se okreće domaćem prvenstvu. Ove subote u 5.kolu BH Telecom Premijer lige naše cure na svom parketu dočekuju ekipu ŽRK Ilidža.

Ilidžanke su u novu sezonu ušle u znatno pojačane te su to pokazale i na otvaranju prvenstva. Radi se o veoma iskusnoj ekipi u kojoj glavninu čine igračice koje dugi niz godina igraju zajedno , te sada dodatno pojačane  sigurno neće biti lagan protivnik niti jednom klubu.

Naše djevojke se vraćaju u redovni ritam, nakon napornog europskog putovanja i nastupa s kojeg su se srećom vratile bez težih ozljeda , što je veoma važno za nastavak domaćeg prvenstva. Cure će svakako dati sve od sebe da u subotnjoj utakmici ostvare pobjedu i tako zadrže puni učinak u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Inače, zbog reprezentativne stanke i rasporeda BH Telecom Premijer lige za rukometašice , nakon utakmice protiv Ilidže , Gruđanke na svom parketu neće igrati više od mjesec dana. Sljedeća premijerligaška utakmica u grudskoj dvorani će biti 26/27.11.2022.g protiv Hadžića.

Kćeri bure pozivaju sve svoje navijače i ljubitelje rukometa da u subotu dođu gradsku dvoranu i svojim navijanjem im pomognu da odigraju što bolju utakmicu i pokušaju osvojiti nove bodove.

Sretno djevojke!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0