U okviru 14.kola Premijer lige BiH za rukometašice, ekipa HŽRK Grude Autoherc gostuje u Goraždu. Utakmica se igra u srijedu 09.03.2016.g.  u 19.00 sati u tamošnjoj sportskoj dvorani Mirsad Hurić, a sudit će je Obrenko Miljković  iz Bijeljine i Duško Ristanić iz Brčkog.

Ekipa Goražda je nastavak sezone otvorila domaćom pobjedom protiv Katarine i gostujućim porazom u Ljubuškom. Goraždanke će nastavak natjecanja odigrati rasterećeno, bez bilo kakvih rezultatskih pritisaka jer iako se nalaze u donjem dijelu ljestvice imaju dovoljnu zalihu od 16 bodova za miran nastavak prvenstva. Čak što  više, ovaj sastav ekipe Goražda sigurno može puno više i realno je očekivati proboj ka vrhu.

Grudske rukometašice u ovu utakmicu ulaze kao lideri prvenstva sa maksimalnih 39 bodova iz 13 utakmica.One su prošlog vikenda ostvarile sigurnu pobjedu protiv ekipe HŽRK Zrinjski iz Mostara te poslije odigrana 2 kola u proljetnom dijelu, povećale razliku u odnosu na drugoporedanu ekipu OŽRK Jedinstvo Adler  na 12 bodova. Gruđanke žele nastaviti svoj pobjednički niz u Premijer ligi BiH koji traje već 28 utakmica.

U svakom slučaju sigurno je da u Goraždu u srijedu možemo očekivati dobru utakmicu i nadamo se fer i sportsku igru obje ekipe, a neka bolji pobijedi.

Nakon srijede slijedi duga premijerligaška stanka i to sve do 26.03.2016. zbog priprema i nastupa U-20 reprezentacije BiH na kvalifikacijskom turniru za SP koji će se održati u Srbiji od 18.-20.03.2016.

Našim curama želimo sretan i ugodan put te dobru igru i uspješan nastup u Goraždu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

 

Comments

0