Pred grudskim rukometašicama je vikend prepun utakmica u kojima će nastupiti većina članica kluba.

Svakako da je najvažnija utakmica 1.ekipe koja se u okviru  6.kola Premijer lige  igra na Ilidži protiv istoimenog premijerligaša. Ekipa Ilidže je u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarila odličan skor od 3 pobjede i 1 poraza dok je utakmica protiv ekipe Neretve odgođena.S druge strane grudske rukometašice su u prvih 5 utakmica ostvarile 5 pobjeda i nalaze se na čelu premijerigaške ljestvice. Ove dvije ekipe su i ove kao i prošle godine bile sudionici europskih natjecanja. Utakmica se igra u KSC Ilidža u subotu 29.10.2016.g. sa početkom u 20.00 sati .

U nedjelju starta 1.liga RS Herceg Bosne te će u okviru 1.kola naša 2.ekipa ugostiti ekipu HŽRK Posušje kojem e ovo ujedno biti prva zvanična utakmica u povijesti kluba. Našim gošćama želimo puno sportskih uspjeha u nadolazećim natjecanjima.

Ova utakmica se igra u nedjelju 30.10.2016. sa početkom u 15.00 sati u gradskoj sportskoj dvorani Bili Brig, a u predigri ove utakmice prijateljsku utakmicu će odigrati isti protivnici i to sa ekipama igračica rođenih 2002. godine i mlađih.

Svim curama želimo dobru igru i pozitivan rezultat.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!!

Comments

0