Nedjelja 01.12.2013. godine dvorana Bili Brig Grude:

-15.00 sati 10.kolo Premijer lige :HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Izviđač Ljubuški

-16.30 sati   8.kolo Lige Herceg Bosne:HŽRK Grude Autoherc – ŽRK Izviđač Ljubuški

U nedjelju će HŽRK Grude Autoherc ugostiti ekipe ŽRK Izviđač i odigrati utakmice u okviru dva natjecanja.

Prvo će u 15.00 sati biti odigrana utakmica 10.kola Premijer lige BiH u koju grudske rukometašice ulaze sa 6. mjesta i do sada osvojenih 15 bodova,a gošće iz Ljubuškog se trenutno nalaze na 8,mjestu sa osvojenih 10 bodova.

Ovo je posljednja domaća utakmica Gruđanki u ovom dijelu prvenstva i prigoda da se od svojih vjernih gledatelja oproste dobrom igrom i još jednom pobjedom,te potvrde da su najprijatnije iznenađenje ovogodišnje Premijer lige.

Naravno da i gošće iz Ljubuškog imaju svoje motive i da su im bodovi iz ove utakmice jako važni,jer  je do sada osvojenih 10 bodova u 9 utakmica svakako premalo za klub sa dugom i bogatom rukometnom tradicijom.

Utakmicu će suditi Ivor Hrstić i Dario Šimić,a delgat je Mladen Raič.

Odmah nakon ove utakmice,odgovarajuće ekipe ova dva kluba odigrat će utakmicu 8.kola Lige Herceg Bosne.U ovom natjecanju je puno utakmica odgođeno pa trenutno nema valjane ljestvice.Očekuje se da će sve odgođene utakmice biti odigrane do 20.12.2013. nakon čega će se znati konačni poredak u ovom natjecanju.

U svakom slučaju grudski ljubitelji rukometa i sporta uopće,koji u nedjelju od 15.00 sati budu u gradskoj dvorani Bili Brig sigurno će moći uživati u dobrom rukometu.

Našim curama i trenericama želimo što bolju igru i nove pobjede!

DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0