ŽRK Borac – HRK Grude

18.kolo Premijer lige BiH za rukometašice

Dvorana Borik Banja Luka

Suci: Edin Kulović  i Vedad Škaljić (Sarajevo)

Nadzornik: Senad Štitkovac (Sarajevo)

U subotu se u Banja Luci igra utakmica između aktualnih prvakinja BiH, ekipe ŽRK Borac i višestrukih prvakinja i trenutno vodeće ekipe Premijer lige BiH , ekipe HRK Grude.

Premijer liga BiH ulazi u završnicu i ova utakmica je jedna od najvažnijih za konačni poredak. Ekipa Borca je proljetni dio prvenstva odigrala lošije od očekivanja pa je pobjeda u subotnjoj utakmici imperativ. Svakako da su rezultati Banjalučanki u zadnjih nekoliko kola  znatno lošiji nego što je stvarna kvaliteta ove ekipe. Zato je utakmica protiv Gruda prigoda da se popravi ukupni dojam ,ali i ostane u utrci za obranu naslova prvakinja BiH.

S druge strane , Gruđanke su u dosadašnjem dijelu sezone pokazale najviše , što pokazuje i bodovni saldo iz koje je vidljivo da su do sada izgubile svega tri boda. Iako je proljetni dio prvenstva otvoren nes(p)retnim porazom u Hadžićima, u nastavku su grudske rukometašice značajno popravile igru s čim su došle i sigurne pobjede , kako u Premijer ligi BiH tako i u KUP-u. Svakako će ekipa Zlate Zubac u subotu pokušati doći do pobjede u Banja Luci i na taj način napraviti važan korak prema povratku naslova prvakinja BiH u Grude.

Utakmica u dvorani Borik u  Banja Luci se igra u subotu, 16.04.2022.g sa početkom u 17.00 sati, a nadamo se da će naši navijači utakmicu moći pratiti u izravnom prijenosu na You tube kanalu ŽRK Borac. Link ćemo objaviti neposredno prije utakmice.

Sretno cure!

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0