Ovogodišnje KUP natjecanje rukometašica došlo je do svoje četvrtzavršnice koja se igra na dvije utakmice. HRK Grude i ŽRK Knežopoljka iz Dubice su se dogovorili da obje utakmice odigraju Grudama. Naime,  1.utakmice se trebala igrati u Dubici u srijedu, 02.03. ,a uzvrat u Grudama sljedeće srijede, 09.03.2022.g. Oba kluba imaju veliki broj igračica koje su učenice ili studentice , a s obzirom na veliku udaljenost i dugo putovanje, to bi svakako uzrokovalo najmanje 2-3 dana izostanka sa nastave . Uz to troškovi putovanja su visoki, pa su klubovi dogovorili da se 1.utakmica u kojoj je formalni domaćin , ekipa Knežopoljke odigra u Grudama , u subotu 05.03.2022 u 18.00 sati, a uzvrat , također u Grudama, dan kasnije , 06.03.2022. g sa početkom u 14.00 sati.

Inače , ekipa Knežopoljke je u osmini završnice ,kao gost eliminirala prošlogodišnjeg finalistu KUP-a , ekipu ŽRK Izviđač Central osiguranje iz Ljubuškog. To dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi. Mlada ekipa ,koja igra brz rukomet i koja zahtijeva maksimalan angažman i koncentraciju tijekom svih 60 odnosno 120 minuta ove četvrtzavršnice.

Naše cure, poslije nes(p)retnog poraza u Hadžićima , za povratak samopouzdanja trebaju pobjedu i prolazak na završni turnir KUP-a , koji bi im bio osmi uzastopni. U sedam dosadašnjih Gruđanke su tri puta osvojile pokal pobjednica.

Ovim putem cure pozivaju sve svoje navijače da ih dođu podržati ovog vikenda u ovim veoma teškim i važnim utakmicama.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0