ŽRK Izviđač Ljubuški- HRK Grude 29:41 (14:21)

Poluzavršnica KUP-a BiH za sezonu 2019/2020

Dvorana KSRC  Hadžići

Bez gledatelja

Suci: Ivo Bošnjak i Josip Marić (Mostar)

Nadzornik: Mladen Dragičević (Doboj)

ŽRK Izviđač

Ivana Petrović, Matea Nosić 9, Katarina Prskalo 1, Kata Miočević, Iva Grbavac, Ana vrančić 2, Zora Kraljević 6, Martina Šumelj, Matea Šumelj 10, Mihaela Miloš 1, Andrea Boras

Trener: Ivan Lovrić

Sedmerci:4(4)

Isključenja: 6min

HRK Grude

Gabrielle Leese, Paula Miloš, Milica Stamatović 4, Ana Nikić 4, Anja Boban, Teodora Petković 11, Mia Lugonjić 1, Leontina Vujić 3, Karla Lovrić 11, Anđela Boras 7, Nikolina Brnada, Josipa Zubac

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci: 4(2)

Isključenja : 10 min

Mlada grudska ekipa kojoj ej ovo bila prva zvanična utakmica u ovom sastavu, ostvarila je uvjerljivu pobjedu i osigurala 5.uzastopni nastup u finalima KUP-a BiH za svoj klub. Iako se radi o ekipi u kojoj nema igračica rođenih prije 2000.godine, pojedine dijelove utakmice cure su odigrale kao da su puno iskusnije .

U svakom slučaju ovo je vrlo poticajan rezultat za grudske rukometašice kojima  je ova utakmica odlično poslužila za uigravanje . Kada se ekipi priključe i igračice koje nedostaju zbog zdravstvenih problema , svakako možemo očekivati još bolju igru i rezultate.

U sutrašnjem finalu KUP-a protivnik je domaćin, ekipa Hadžići koja je neusporedivo iskusnija i koja je u potpunosti ostala na okupu u odnosu na prošlu sezonu te je jedan od glavnih kandidata za ovogodišnji naslov prvakinja BiH. Naše cure će sigurno i sutra ostaviti srce na parketu i pokušati odigrati što bolju utakmicu, a bolji neka pobjedi.

Uz velike čestitke curama i trenerici na današnjem sjajnom rezultatu, želimo im puno sreće u finalu.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0