ŽRK Izviđač CO Ljubuški-HRK Grude 23:27 (13:14)

5.kolo Premijer lige BiH

Gradska sportska dvorana Ljubuški, bez gledatelja

Suci: Džemal Čedić i Dino Đerzić (Sarajevo)

Nadzornik: Mladen Dragičević (Doboj)

ŽRK Izviđač CO Ljubuški

Ivana Petrović,Martina Šumelj, Matea Šumelj 6,Katarina Prskalo, Mihaela Miloš, Ana Vrančić 4,Kata Miočević, Iva Grbavac 1,Matea Nosić 5, Marija Bilić 5,Zora Kraljević 1, Marija Brkić 1

Trener: Josipa Tomić

Sedmerci: 4 (3)

Isključenja : 8 min

HRK Grude: Gabrielle Leese, Ema Marić,Nikolina Čutura 7, Paula Miloš,  Milica Stamatović 3, Ana Nikić 2, Anja Boban, Teodora Petković 7, Mia Lugonjić, Leontina Vujić, Milica Globarević, Klara Mikulić, Karla Lovrić 6, Barbara Karačič, Jovana Ilić 2

Trener: Zlata Zubac

Sedmerci: 5(4)

Isključenja: 8 min

Nakon početnog ispitivanja snaga i rezultata 2:2 , Gruđanke su povele i uglavnom tijekom cijele utakmice su bile u vodstvu. Domaća ekipa je uspjela samo dva puta doći do izjednačenja i to u 19. i 29.minuti. Iako u stalnoj prednosti, grudska ekipa ipak nije uspjela prelomiti utakmicu i otići na veću prednost od 3 gola u prvom poluvremenu i to isključivo zahvaljujući jako lošoj realizaciji u napadu.

Veliki broj gostujućih napada završavao je nepreciznim ili lošim šutevima što je domaćinu davalo stalnu prigodu da stigne do izjednačenja, a samim tim povećavalo pritisak na gostujuće igračice. U drugom poluvremenu smo vidjeli sličnu sliku na parketu s tim da je prednost Gruđanki rasla do +5.

U svakom slučaju veoma važna pobjeda Gruđanki , uz puno bolju igru u obrani i sa jako puno prostora za napredak u napadu. Nadamo se da će to iz utakmice u utakmicu biti sve bolje. Idućeg vikenda u Grude dolazi ekipa ŽRK Goražde.

Čestitamo našim djevojkama na današnjoj pobjedi, a ekipi Izviđača zahvaljujemo na fer i sportskoj igri i želimo im puno sreće u nastavku prvenstva.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0