ŽRK Izviđač Ljubuški – HŽRK Grude Autoherc 24:32(12:13)
Premijer liga Bosne i Hercegovine,sezona 2:014/2015  2.kolo
Gradska dvorna Ljubuški
Gledatelja 100
Suci:Žarko Hrstić i Marin Primorac(Ljubuški))
Delegat:Mladen Raič (Mostar)

Martina Šumelj,Anđela Boras,Tea Dodig,Matea Šumelj 4,Martina Kraljević 3,Martina Alpeza,Matea Nosić 2,Ivana Vasilj,Lučija Babić,
Marija Boras 14(7),Manuela Brkić,Ivana Vasilj,Josipa Sivrić,Kristina Barišić 1,Petra Sabljić,Stela Ostojić
Trener Ivan Lovrić
Sedmerci:11(8)
Isključenja:4 min

HŽRK Grude Autoherc
Anica Gudelj,Anđela Milas,Karla Glavaš,Chiara Radić 1,Ana Nikić.Kornelija Klinac 16(4),Josipa Braćić 2,Jana Leko,Andrea Prusina 4,Ana Marija Šimić 5,Klara Mikulić,Anita Azinović 4,Tina Bandić,Ana Kondža,Josipa Mikulić
Trener Zlata Zubac
Sedmerci:8(4)
Isključenja:6 min

Početak utakmice pripao je domaćoj ekipi koja je povela rezultatom 5:1.Grudske rukometašice kao da su se počele buditi tek u drugoj polovini prvog poluvremena.Tako su u zadnjih 10 minuta prvog poluvremena zaostatak od tri gola uspjele preokrenuti u svoju prednost od 13:12.
Drugo poluvrijeme Gruđanke su odigrale rutinski i prednost sa poluvremena polakao ali sigurno povećavale sve do konačnih 8 golova razlike u svoju korist.
Ukupno gledano za ekipu HŽRK Grude Autoherc utakmica u kojoj su odigrale točno onoliko koliko je bilo potrebno  za sigurnu pobjedu.
Vrijedno je istaći da su iako u gostujućoj dvorani,grudski navijači tijekom cijekle utakmice gromoglasno bodrili svoje rukometšice.
Ekipi HŽRK Grude Autoherc čestitke za osvojena nova tri boda i puno sreće već idući vikend kada u Grude dolazi jedan od glavnih kandidata za visok plasman u voj sezoni, ekipa Ilidže.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!

Comments

0