ŽRK Izviđač CO Ljubuški- HŽRK Grude 35:42(14:21)

1.kolo doigravanja za prvaka BiH

Gradska dvorana Ljubuški

Gledatelja: 50

Suci: Amar i Dino Konjičanin (Visoko)

Nadzornik . Goran Sušić (Čapljina)

ŽRK izviđač CO Ljubuški

Ivana Petrović, Blaženka Grbavac, Ana Marija Bunoza 1, Katarina Prskalo 2, Kata Miočević 1, Iva Grbavac, Marija Gudelj 9, Tina Bradvica, Marija Boras 8, Zora Kraljević 7,Andrea Papac 6, Zorana Miočević, Marija Brkić 1, Gabrijela Bošnjak, Marija Miličević

Trener: Ivan Lovrić

Sedmerci: 7(7)

Isključenja: 6 min

HŽRK Grude

Darjana Vukliš, Nikolina Petrović 1, Nikolina Brnada, Amanda Marić 11, Nikolina Čutura 2, Mihaela Miloš, Andrea Soldo, Ana Nikić 4, Andrea Boras , Klara Mikulić 6, Lejla Kasumačić 9, Edina Demić 5, Anita Azinović 1, Anđela Boras 1, Diana Pelivan 2,

Trener: Kornelija Leko

Sedmerci: 3(3)

Isključenja: 6 min            

HŽRK Grude je današnjom pobjedom i matematički osigurao peti uzastopni naslov prvaka BiH. I ove godine bez ijednog poraza tj  sa 22 pobjede u „regularnom“ dijelu prvenstva i sa ovim današnjim prvim u doigravanju za prvaka.

Ova utakmica je bila još jedna u nizu u kojoj su Gruđanke odigrale onoliko koliko je trebalo za sigurnu pobjedu koja nije dolazila u pitanje niti jednog trenutka. Prednost grudske ekipe se kretala i do 10 golova, ali je bio evidentan nedostatak motiva pa je igra jako oscilirala. Bilo je puno tehničkih pogrešaka, dosta rotacija u sastavu pa je tako čak 10 igračica danas postizao golove za prvakinje.

Najvažnije je da je ovom pobjedom rezultatski riješeno sve što se tiče ove rukometne sezone za HŽRK Grude. Osvojena je dupla kruna i preostalih pet utakmica će sigurno dobro poslužiti za provjeru i uigravanje mlađih igračica za sljedeću sezonu. U zadnjem kolu doigravanja, 08.06.2019.g u Grudama gostuje Krivaja iz Zavidovića i tada će prvakinje primiti pokale i medalje za osvojeni naslov. A sljedeće srijede u Grudama gostuje ekipa Hadžića  u okviru 2.kola doigravanja.

Velike čestitke i igračkom i stručnom dijelu kluba i želje za dobrom završetku sezone i u mlađim dobnim skupinama u kojima naše cure nastupaju u svim kategorijama.

DO KRAJA ZAJEDNO!!!  

 

Comments

0