ŽRK Travnik-HŽRK Grude Autoherc  16:32 (12:17)

Mlada i poletna ekipa HŽRK Grude Autoherc još jednom je potvrdila svoju kvalitetu.Na uvijek neugodnom gostovanju kod Travnika,Gruđanke su ostvarile visoku i zasluženu pobjedu.

Sam početak utakmice nije nagovještavao takav razvoj događaja.Naime,domaća ekipa je povela sa 2:0 i sve do 20. minuta utakmice,igralo se gol za gol.Međutim nakon rezultata 9:9 Gruđanke su pojačale tempo i počele stvarati rezultatsku razliku,koja je na kraju poluvremena iznosila 5 golova.

U drugo poluvrijeme grudske djevojčice ušle su sa još jačom igrom u odbrani,te veoma lepršavom i atraktivnom igrom u napadu.

Znatno iskusnija ekipa Travnika nije imala riješenja za odličnu igru grudskih rukometašica.Gruđanke su jednostavno u drugom poluvremenu pregazile svoje suparnice i u jednom dijelu drugog poluvremena napravile čak 10:0(sa 13:20 na 13:30).

Rezultatska razlika na kraju je mogla biti i veća da trenerica Zlata Zubac u zadnjim minutama nije dala šansu svim igračicama da učestvuju u ovoj važnoj pobjedi.

Tako su svoje prve prvoligaške minute odigrale i Ivana Spajić,Tina Bandić ,a u igru su ušle i “iskusnije” Ana Knezović i Anita Zorić.

Ovo je peta pojeda u ovoj sezoni ,a naredni vikend u zadnjem kolu ovog dijela prvenstva u Grude dolazi ekipa Krivaje iz Zavidovića koja ima ubilježene sve pobjede u ovoj sezoni i fascinantnu gol razliku u 7 utakmica 233:125,što znači da su sve utakmice dobjali sa prosječno više od 15 golovba razlike.

Nadamo se da će naše cure i lideru ovog prvenstva pružiti dostojan otpor i ostvariti što povoljniji rezultat.

Sportska dvorana Turbe

Gledatelja 30

Suci:Mešić-Šatordžija

Delegat:Alibegović

ŽRK Travnik:

A.Torlak,A.Lozančić,A.Delić(1),A.Mašić,D.Bavrka,Dž.Čančić,A.Oprašić,S.Ramić(1),T.Šuker(8),

A.Lukić,A.Varupa,M.Đurić,S.Saldum(1),M.Fišić(5),E.Cerić

 

HŽRK Grude Autoherc

Andrea Brzica,Ivana Spajić,Ana Knezović,Željana Topić(9),Chiara Radić(1),Anita Zorić,Josipa Grubišić,Josipa

Braćić(6),AnaMarija Šimić(14),Valentina Trlin(2),Josipa Mikulić,Tina Bandić

 

Comments

0