HŽRK Grude Autoherc je počeo sa pripremama za novu sezonu.

Premijer liga je novi veliki izazov za klub koji postoji tek nešto više od tri godine i svke godine postiže sve bolje rezultate.

Grudske djevojke u svoju prvu premijerligašku sezonu ulaze u gotovo istom sastavu sa kojim su prošle godine suvereno osvojile naslov pobjednika u 1. ligi FBiH.Jedina izmjena je da je klub angažirao iskusnu Korneliju Klinac i to za mjesto trenera mlađih dobnih skupina,a ona će ujedno i igrati za seniorsku ekipu.

Sve cure na koje računa za Premijer ligu, trener Zlata Zubac,su obavile liječničke preglede,i počele sa treninzima.

Prvih nekoliko dana radit će se u Grudama na otvorenom i to na igralištu NK Grude i na jezeru Krenica,a polovinom mjeseca kolovoza ,ekipa ide na 5-dnevne visinske pripreme na Romaniju.Nakon toga ponovo će se raditi u Grudama,da bi se početkom rujna otputovalo na 5-dnevne pripreme na crnogorsko primorje.

U mjesecu rujnu planirano je da se odigra nekoliko prijateljskih utakmica,tako da ekipa spremna dočeka početak natjecanja u Premijer ligi BiH.

I djevojčice rođene 2000/2001 su počele sa svojim pripremama i to za učešće na turniru u Međugorju.

Planirano je da klub u ovoj sezoni nastupa u Premijer ligi BiH,da 2. ekipa nastupa u Ligi Herceg Bosne ,te da mlađe dobne skupine igraju jedno od natjecanja koja budu organizirana(Liga Hercegovine ili Liga Herceg Bosne za mlađe dobne skupine).

Djevojčice rođene 2002. i mlađe sa treninzima će krenuti sa početkom nove školske godine.

Angažmanom Kornelije Klinac ,kompletiran je i stručni stožer Kluba koji sada čine mr.sci Zlata Zubac,Kornelija Klinac i Ana Marija Šimić.

Dakle u novu sezonu ,klub ulazi sa drugačijom organizacijom stručnog rada,sa učešćem u više natjecanja nego prosle godine,ali sa istim djevojkama koje su pokazale da ne planiraju biti jednogodišnji gosti u Premijer ligi ,te sa istim sloganom kao i do sada a to je DO KRAJA ZAJEDNO!

Comments

0